Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robag74
csendes tag
válasz
peestike #353 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nálam is előjött ugyan ez a hiba. (JB után visszatelepített ICS-n egyik nap bekapcsolás után csak a Prestigio-s indítókép jelenik meg. Nem reagál semmire.)
Power+Volume-, resetet próbáltam már én is többször, de nekem sem állt helyre.
Neked hogyan sikerült túl lenni a problémán?Ezt leszámítva maximálisan meg vagyok elégedva a géppel!
-
keep2000
tag
válasz
peestike #348 üzenetére
Nálam fent maradt az új rom.
Pár napos tapasztalat
- A fő bugjaim megoldódtak (wifi reconnect, restartolás, hangerő)
- Bekerült végre valahára a Google Maps API támogatás
- 1-2 app mintha kicsit lassabb lenne (pl firefox), más viszont érezhetően gyorsabb.
- Az értesítési sávból eltűnt a fényerő állító csúszka, amit szerettem
- rootot még nem próbáltam
- A 4.1-es Android pár tulajdonsága azért pozitav, pl értesítési sávon látom a GMail levelek feladóját, subjectjét, elvileg onnan is tudnék válaszolni, stbEngem jobban zavartak a bugok, mint a kis mértékű lassulás, és mivel más problémám nem jelentkezik, egyelőre marad.
-
peestee83
aktív tag
-
keep2000
tag
válasz
peestike #281 üzenetére
TV-vel nincs tapasztalatom, de mintha valaki írta volna itt lejjebb, hogy ment neki.
A jobb lejátszók kezelnek mindent. Nyilván az érintőképernyősség miatt kicsit minden más, de nem lesz gond vele, mennek a feliratok, lehet szépen szabályozni mindenfélét. Kezdd mondjuk az MX Playerrel, az elég népszerű, sok dolgot tud és ha nem jön be, keresel másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DJI Osmo Pocket 3
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest