- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robag74
csendes tag
válasz
peestike #353 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nálam is előjött ugyan ez a hiba. (JB után visszatelepített ICS-n egyik nap bekapcsolás után csak a Prestigio-s indítókép jelenik meg. Nem reagál semmire.)
Power+Volume-, resetet próbáltam már én is többször, de nekem sem állt helyre.
Neked hogyan sikerült túl lenni a problémán?Ezt leszámítva maximálisan meg vagyok elégedva a géppel!
-
keep2000
tag
válasz
peestike #348 üzenetére
Nálam fent maradt az új rom.
Pár napos tapasztalat
- A fő bugjaim megoldódtak (wifi reconnect, restartolás, hangerő)
- Bekerült végre valahára a Google Maps API támogatás
- 1-2 app mintha kicsit lassabb lenne (pl firefox), más viszont érezhetően gyorsabb.
- Az értesítési sávból eltűnt a fényerő állító csúszka, amit szerettem
- rootot még nem próbáltam
- A 4.1-es Android pár tulajdonsága azért pozitav, pl értesítési sávon látom a GMail levelek feladóját, subjectjét, elvileg onnan is tudnék válaszolni, stbEngem jobban zavartak a bugok, mint a kis mértékű lassulás, és mivel más problémám nem jelentkezik, egyelőre marad.
-
peestee83
aktív tag
-
keep2000
tag
válasz
peestike #281 üzenetére
TV-vel nincs tapasztalatom, de mintha valaki írta volna itt lejjebb, hogy ment neki.
A jobb lejátszók kezelnek mindent. Nyilván az érintőképernyősség miatt kicsit minden más, de nem lesz gond vele, mennek a feliratok, lehet szépen szabályozni mindenfélét. Kezdd mondjuk az MX Playerrel, az elég népszerű, sok dolgot tud és ha nem jön be, keresel másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest