Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egérpad topik
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Attila xy #476 üzenetére
Google drive az 5GB-ot ad és nem kell hozzá net, létre tudsz hozni a gépeden egy mappát amibe beleteheted a fájlokat és már tölti is fel, plusz mobilon/tableten is van offline elérhetőség, csak be kell kapcsolni az adott fájlnál és onnantól elérhető bármikor. Szerintem ez addig ad 5GB-ot, amíg meg nem növelik, a nagyobb tárhelyért kell csak fizetni.
A bittorrent sync lesz még érdekes, ha elkészül a mobil kliens. Ott nincs szerver, több eszköz között akkor szinkronizál ha legalább kettő egyszerre fut. Pl fotók biztonsági másolatához elég jó program. Meg ha egyszerre több gépet használsz és kellenek fájlok, és nem gond hogy amíg áttöltöd egyikről a másikra mindkettőnek mennie kell, akkor jobb mint a drive meg a társai, mert nincs méretkorlát és nem is egy idegen szerveren tárolod a fontos adatokat.
-
peestee83
aktív tag
válasz
Attila xy #476 üzenetére
Akkor lehet én emlékszem rosszul, és nem végleges....
A Drive 5 GB ingyen tárhelyet ad, a fájlméret korlátlan, de bizonyos megkötések vannak, például exe állomány nem tölthető fel rá, mert veszélyes. Itt van beállítás, hogy offline módban is elérd a dolgokat - még nem próbáltam.
De én többet is használok, jól jön az ingyen tárhely.
A felhő alapú tárolásnál - letöltésnél - módosításnál alapkövetelmény az online elérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest