Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
rabbitfriend
üzenetére
Már korábban is kérdeztem mid van, szerintem mindkettő, lehet hogy nem direktben, de próbálkozol mindkettőn, és most sajnálkozol. Mert mi dolga van itt szítani a tüzet annak, akinek már nincs oka rá?
Nincs ilyen vinyóm, de: szerintem a tab nem tud leadni annyi energiát az usb-én, ami elég lenne egy forgó winyóhoz (itt a kapacitás nem lényeges). Lehet, hogy ezért is nem lehet tölteni usb-én, mert ezt nem akarták (tudod 2 Ft-ért nem kapsz gyémántot, még port sem). De az aktívat kezeli. Itt van az a kompromisszum, amit írtam, hogy jó tojásrántottát ne várj egy teáskannától (ez csak kisarkítás, még mielőtt példát hoznál az ellenkezőjére!)
Én kipróbáltam a Steelcore-t, 2 példányon is, az az instabilitás, amit ott tapasztaltam, nekem megéri azt, hogy nem tudok külső táp nélküli 500 GB-és vinyót kezelni, de minden mást igen (savanyú a szőlő)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest