Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
válasz
Con Troll #2543 üzenetére
Tudod mit, inkább ne is fejtsd ki, nem vagyok a tévképzeteidre kíváncsi. A topikot úgyis törlöm a listámból, szóval látni már nem fogom mit vergődsz itt.
Kellemes nyarat, húszad rangú no life nethuszár barátom.
Mellesleg elég retardált ismerőseid lehetnek ha egy megszűnő csatorna kapcsán akarták ezt bejátszani.
Madarat tolláról..., ugyebár.
-
Con Troll
senior tag
válasz
PunkZoli #2533 üzenetére
Szép!
Hozzád hasonlóan az összes előfizetőnek el kéne vinni még az ilyen késedelmes válaszadási ügyeket is NMHH-hoz, hátha akkor összekapnák magukat kicsit. (Nekem is volt pár köröm a PR miatt az NMHH-nál, szintén késedelmes válaszadás, valamint az internetsemlegesség megsértése miatt -korlátozták a torrent sebességét-). Miután a hivatal seggbe rúgta őket, egyből készségesebbek voltak.
Egyébként a PR-t szakmán belülről, szakmai/üzleti oldalról is ismerem, ugyanolyan csürhe innen nézve is, mint előfizetőként az megmutatkozik. Na de nem írok többet, még a végén beperelnek, a kritikát (hiába jogos) ugyanis nagyon nem bírják
.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok,
bár félig-meddig off, de tudom, hogy velem együtt vannak itt a topikban olyanok, akik Budakeszin szopnak a PR-rel.
Nekik küldöm, hátha nem értesültek még róla, a DIGI már húzza a hálózatot, heteken belül indul a szolgáltatás!
(Előzetes) igényt jelezni a 1272-n és/vagy a digi.hu/budakeszi oldalon lehet.Akit mostanában környékez meg a PR valami hűséghosszabbítós ajánlattal, el ne fogadja!
Továbbá akinek aktív hűségideje van, de szeretne szabadulni ettől a dilettáns bandától, az alábbiak szerint járjon el, így kötbér nélkül bontható a hűségszerződés:Tavaly ősszel lépett érvénybe az Elektronikus Hírközlésről szóló törvény módosítása.
Ez többek között kimondja, hogy ha a szolgáltató a TV szolgáltatás tekintetében hűségidő alatt bármilyen módosítást végez (akár ha plusz csatornát rak be a csomagba, akkor is) az előfizető jogosult azonnali hatállyal felmondani a teljes hűségidős szerződését, egyéb következmények nélkül.Jogi maszlaggal:
3. § Az Eht. 132. §-a a következő (2c) bekezdéssel egészül ki:
„(2c) Amennyiben a szolgáltató a határozott időtartamú előfizetői szerződés időtartama alatt egyoldalúan módosítja a műsorterjesztési szolgáltatás keretében kínált csatornák összetételét, akkor az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést.”
[2017. évi LXXXVIII. törvény
az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény módosításáról] -
Con Troll
senior tag
Sziasztok,
a hűségidő alatti felmondással kapcsolatban:nem rég lépett érvénybe az Elektronikus Hírközlésről szóló törvény idén májusban elfogadott módosítása.
Ez többek között kimondja, hogy ha a szolgáltató a TV szolgáltatás tekintetében hűségidő alatt bármilyen módosítást végez (akár ha plusz csatornát rak be a csomagba, akkor is) az előfizető jogosult azonnali hatállyal felmondani a hűségidős szerződését, egyéb következmények nélkül.Jogi maszlaggal:
3. § Az Eht. 132. §-a a következő (2c) bekezdéssel egészül ki:
„(2c) Amennyiben a szolgáltató a határozott időtartamú előfizetői szerződés időtartama alatt egyoldalúan módosítja a műsorterjesztési szolgáltatás keretében kínált csatornák összetételét, akkor az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést.”
[2017. évi LXXXVIII. törvény
az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény módosításáról]Ezt nyilván nem reklámozzák a szolgáltatók, de talán észrevettétek Ti is, hogy a módosítás hatálybalépése előtt még több szolgáltató ki-be pakolgatta a csatornákat, átrendezte a csomagokat. Volt olyan is, aki előre kiközölte a 2018-as kiosztást, idén szeptemberben.
Ha valaki szabadulni akar a PR-től, csak figyelni kell, hogy változik-e a csatornakiosztás, ha igen, mehet a felmondás, a fenti törvénymódosításra hivatkozva.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #2308 üzenetére
Reméljük, hogy rájuk épít a UPC vagy a DIGI vagy a telekom és eltűnnek szépen lassan a g.cibe
-
Con Troll
senior tag
– Tetszem neked, vagy mi a g*ci van?
– Szerinted?
– Tedd már le, légy szíves, azt a kamerát!
– Ne nyúlj már hozzá!
Operatőrünk rendőrt hívott volna a helyzet tisztázására, azonban a cég emberei ezt is nehezményezték: „Rendőr? Hívjunk rendőrt, te dagadt, undorító malac, b**d meg! Te fostalicska!"Elköszönésképpen verést helyeztek kilátásba, amennyiben a településen található ügyfélszolgálatot is felkeressük. [link]
Ízig-vérig magyar szolgáltató.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #2154 üzenetére
Én hálistennek megszabadultam már tőlük. Elköltöztem.
Dilettáns társaság, túlárazott, sz@rhalmaz szolgáltatással.
Dupla akkora sebesség, kb. kétszer annyi TV adó, és fele annyit kérnek érte, mint amennyiért a PR adta a foskupacát.
Arról nem is beszélve, hogy atomstabil... -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #2047 üzenetére
Én meg bejelentettem őket az NMHH-nál, mert azt csinálták, hogy hibabejelentés után központilag javítottak valamit, elhárult még aznap a hiba, de másnap kijöttek mérni a szerelők. Persze minden rendben volt, mert előző nap megcsinálták, erre közli, hogy akkor ez 4000 Ft lesz.
Panaszlevélre 65 nap múlva sikerült nekik válaszolni az ÁSZF szerinti 30 nap helyett, persze elutasították a panaszt.
Úgyhogy ment az NMHH-hoz, nem sokkal később jött a levél PR-től hogy eltekintenek a kiszállási díjtól...Dilettáns bagázs.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #2034 üzenetére
Korai volt az orom, tegnap este ota a letoltes (ami eddig stabilan 119-120 volt) 60-70 korul mozog folyamatosan...feltoltesbol hozza azota is a 10et, cserebe viszont ugy nez ki elbasztak a letoltest.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #2031 üzenetére
Letöltéssel nincs gond, amióta kint voltak, folyamatosan hozza a 119-120-at egész nap.
Ennek nagyon örülök. Csak, hát a feltöltés...
Mindegy, írtam nekik e-mailben bejelentést, telefonon nem jutottunk túl a szokásos "ez a garantált sebességen felül van" szövegen. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #2029 üzenetére
Én meg tegnap felmentem, rádugtam közvetlenül bejövő kábelre a modemet. Laptopon megnéztem, ugyanúgy 8/1 csatorna, jelszintekben sem volt eltérés ott fönt, mint itt lent. Sebességben sem. Közben gyűlnek az adatok, a feltöltés továbbra is ótvar.
Röviden:Részletesen: link
Amióta átálltunk, egyszer nem ment jelentősen 6 mbps fölé. A max. 6,1-6,2 volt. -
Con Troll
senior tag
Voltak kint szerelők, kábelezést rendben találták. Valamit bütyköltek, meg tegnap éjjel volt 1 órás karbantartás is, most a lefele irány jó, felfele viszont továbbra is csak a fele van meg. Erre hibabejelentést meg nem lehet tenni, mivel a garantált megvan.
2016.06.07 23:01:28...........119.694527 Mbps...........5.812125 Mbps...........6 ms
2016.06.07 22:01:36...........118.657139 Mbps...........5.894089 Mbps...........6 ms
2016.06.07 21:01:43...........117.349322 Mbps...........5.826275 Mbps...........7 ms
2016.06.07 20:01:27...........119.716283 Mbps...........5.833342 Mbps...........8 ms
2016.06.07 18:01:32...........120.197789 Mbps...........5.783205 Mbps...........9 ms
2016.06.07 17:01:37...........119.735809 Mbps...........5.837953 Mbps...........8 ms
2016.06.07 16:01:36...........119.845907 Mbps...........5.773654 Mbps...........6 ms
2016.06.07 14:01:39...........119.972976 Mbps...........5.807034 Mbps...........8 ms
2016.06.07 13:01:16...........120.093761 Mbps...........5.805888 Mbps...........9 ms
2016.06.07 11:01:40...........119.281974 Mbps...........5.812742 Mbps...........7 ms
Átlag....................................119.455 Mbps.................5.81863 Mbps.............7.4 msTovábbra is csak 8/1 csatorna van.
-
Con Troll
senior tag
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #2022 üzenetére
Valahogy úgy van megoldva a kábelezés, hogy az utcáról bejövő kábel fent a padláson bemegy egy erősítőbe, onnan ágazik 2 felé (2 külön házrész), az egyik jön a modemhez, előtte van egy elosztó, a másik kábel onnan a tv-be megy. Múltkor már cserélték a kábelezést, meg az elosztókat is, de túl sokat nem segített.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #2020 üzenetére
Muszáj volt, munka miatt szükségem van a nagyobb netre, más alternatíva meg ugye mint tudjuk, nincs.
Bővíteni nem bővítettek semmit, 8/1 továbbra is...Nem tudom a PR milyen célértékeket alkalmaz, pl. DIGInél a docsis területeken ha nagyon szigorúan vesszük ez már kiesik a normális tartományból:
Power: SNR:
Channel 1: -7.4 dBmV 37.3 dB
Channel 2: -10.5 dBmV 36.5 dB
Channel 3: -9.9 dBmV 36.7 dB
Channel 4: -9.5 dBmV 36.8 dB
Channel 5: -9.1 dBmV 36.6 dB
Channel 6: -8.8 dBmV 36.8 dB
Channel 7: -8.1 dBmV 36.8 dB
Channel 8: -7.6 dBmV 36.8 dBPower:
Channel 1: 50.5 dBmV
Channel 2: 0.0 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmVVan NMHH-s mérődozom közvetlenül modemre dugva, időpontokkal együtt átlagban óránként mér sebességet, 93-nál több nem volt a letöltés, 6-nál a feltöltés. A csomagváltás napján késő este volt egyszer 119/5, azóta 100 fölé nem mentünk. Mérési eredmények: (kép)
Modemet már többször áramtalanítottuk, reboot emta-t is nyomtunk, de hiába. Ennyi a max. Azt hiszem lesz megint egy maratoni 30 napos hibabejelentő sorozatom, legutóbb eredményes volt. Ha meg nem javítják, akkor legalább kötbér nélkül el lehet húzni tőlük, egy Telenoros mobilnet is gyorsabb ennél. És olcsóbb.
Csak figyelni kell a csúcsidőszakban (késő délutántól kb 23-éjfélig) a sebességet, ha a garantált alatt van, küldeni egyből a bejelentést. -
Con Troll
senior tag
Hurrá, június 1-től nálunk is elérhető a 120/10-es net! Végre fejlesztettek. Meg is rendeltük. Öröm és boldogság a modern hálózat nyújtotta szolgáltatás.
Komolyan falnak megyek ettől a dilettáns szarrágó cégtől. Egy csapat cerkófmajom életképesebb hálózatot rakna össze.
-
Con Troll
senior tag
válasz
tomee987 #1994 üzenetére
Ne haragudj, de ilyet biztos, hogy nem mondanak. Ha a garantált alatt van a sebesség, akkor kötelesek kivizsgálni, bentről meg nem tudnak ránézni a Te sebességedre, így a rendszereink szerint megvan a minimum szöveg is gyanúsan hangzik. A nincs hiba akkor kiszállási díj szöveg meg kb. annyira alap, mint a köszönés, minden esetben el kell mondaniuk, hogy fenn áll ennek a lehetősége.
Ha router nélkül, közvetlen gépen ilyen sebességeket mérsz, tessék csak szépen bejelenteni (nem csak az ingatlan tulajdonosa teheti meg, Te is), akár e-mailben print screennel, akár telefonon, hogy a garantált alatt van a sebesség. Ha csak időszakosan jelentkezik, akkor azt is mondd, hogy mikor tapasztalható, mert törekednek akkor kiküldeni a szerelőt.A DIGI-nél nagyon nem úgy megy az ügyfélkezelés, ahogy Te felvázoltad. Tudom, mert ott dolgozom.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1989 üzenetére
Az a baj, hogy a PR nagyon sok helyen egyedüli szolgáltató. Vagy ha nem, akkor is max. a T-s ADSL érhető még el rajtuk kívül, a nevetséges árazású lassú csomagjaival. És ezt tudja is a PR, a helyzettel pedig pofátlanul vissza is él. Nincs ösztönzésük arra, hogy fejlesszenek.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Fücsök007 #1982 üzenetére
Fb-on 1-2 hónapja azt írták, hogy optikai hálózatot azokon a településeken tervezik első sorban kiépíteni, ahol jelenleg nem elérhetőek a 60-asnál gyorsabb csomagok. Budakeszi ilyen, bár kétlem, hogy a mostani "fejlesztés" erre irányulna. Annak ellenére, hogy az oszlopokon évek óta ott fityegnek az optikai elosztók.
Ha ezen a hálózaton tényleg elérhetővé teszik a 120-as netet, akkor itt nagy gondok lesznek. A 60-ast is alig bírja már el.Halásztelket én sem értem...biztos valamelyik nagy fejes a cégtől ott lakik, aztán kiépítette magának.
-
Con Troll
senior tag
No, 19-én éjféltől 4 óráig "fejlesztési, karbantartási" munkálatok lesznek nálunk. Kíváncsi vagyok, lesz-e valami érdemi változás, vagy megint csak pánik szerűen foltozzák a retek hálózatukat, hogy legalább minimum színvonalon menjen még egy kis ideig.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Fücsök007 #1893 üzenetére
2 szolgáltatótól vett hálózatrészeket:
Aktív-1 ügyfeleket Pásztó, Hasznos, Mátrakeresztes, Csány, Ecséd, Hort, Budapest, Tököl, Érd településen vette át a DIGI, illetve még vett át ügyfeleket az Elektro-Gold Bt-től, de, hogy ez melyik településeket érinti, azt sajnos nem tudom pontosan. Északi kis szolgáltató, csak néhány községben (voltak) elérhetőek. -
Con Troll
senior tag
válasz
plömplöm #1891 üzenetére
Igen, ezek a csomagok nem érnek semmit kb. Ahol tud (=engedik), fejleszt a digi. Most vett meg február 1-én több kisebb szolgáltatótól hálózatot, akik szintén kábelmodemes netet adtak. Gyakorlatilag miután megvették, egyből cserélik is szépen optikára a hálózatot. Pl. 9. kerület egy jelentős részén. Hatvanban is cserélik a HFC-t FTTH-ra. A 6. ker az speciális, fejlesztene ott is, de hát...más keze is benne van a dologban.
-
Con Troll
senior tag
válasz
plömplöm #1888 üzenetére
Hogy olcsóbb legyen?
Hűségidő nélkül, listaáron az 1000 mbit-es csomag (max: 1000 / 200 Mbps, garantált: 300 / 50 Mbps) 5000 ft, belépési, bekötési, egyéb lehúzós díj nélkül.
Nézzük mit kapunk ezért a többi szolgáltatónál:
T.: Netmánia S: max: 10/0,5 Mbps, garantált: 1/0,2 Mpbs +belépési díj) 5025/hó - Vicc kategória.
PR: itt bizony hoppon maradsz, 5990 a legolcsóbb csomag ( 15/2 - 5/0,75 Mbps ) - szintén vicc kategória.
UPC (már ahol elérhető): Fiber Power 50 ( 50/5 - 15/2 Mbps ) - 4990/hó.Ezek után mit akarsz/akarnál te még olcsósítani a digi árain? És ez a legnagyobb csomagjuk volt, ami bőven felesleges otthoni normál használatra. Ha a kissebb csomagok árait néztem volna, elhasal az összes többi szolgáltató. Persze a HFC csomagok egy rakat szart nem érnek, és ahhoz képest drágák is a diginél. De ha nem engedik fejleszteni, akkor mit csináljon?
És igen. A PR szar. Még az optikai csomagjaik is túlárazottak. Aztán arra verik magukat, hogy 2 településen FÉLIG!! kiépítették. Szánalmas, dilettáns bagázs. -
Con Troll
senior tag
Showder klub helyett, egy kis esti kabaré:
Stúdióbeszélgetés a PR-TELECOM-ról és a jövőbeni tervekről, fejlesztésekről. -
Con Troll
senior tag
FB oldalukon nagyon irogatjak, hogy eloszor ott epitik majd ki az optikai halozatot, ahol jelenleg nem elerhetoek a 100 mbps feletti csomagok. Mondjuk logikus is lenne, mert ha eddig nem emeltek 100 fole koax halozaton, akkor nagy valoszinuseggel azert, mert nem birna a terhelest az adott telepulesen. Jo lenne, ha tenyleg igy lenne. Meglatjuk...
-
Con Troll
senior tag
válasz
bucihost #1861 üzenetére
Nem mindenhol azonos a hálózat. Egy városon belül is két utcában teljesen más a minősége. Pl. az én esetemben is; egy utcával arrébb, a haveromnál minden rendben, a mi utcánkban menetrend szerint jön minden nap az esti lassulás. Szomszédoknál is. Túlterhelt részen vagyunk. Te pedig akkor nyilván nem. De az, hogy nálad nincs gond, nem azt jelenti, hogy másnál is jó(nak kéne lennie).
Illetve de, jónak KÉNE lennie, ha kicsit karbantartanák/fejlesztenék a hálózatot, és nem ilyen dilettáns bagázs vinné a céget. -
Con Troll
senior tag
Ez érdekes, mert pár házzal feljebb, nálunk meg ezek elérhetőek:
A 8x-es házszámok az Erdő utca alsó részén vannak, a Kossuth utcától lejjebb? Lehet, hogy csak az utca feléig építették ki a cuccot.
Szerint így viszont tényleg megéri bemenni irodába, és verni az asztalt kicsit. Hátha...
-
Con Troll
senior tag
Itt Budakeszin tuti valami kartell van a dologban, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a PR/T/mindkettő megkeni az önkormányzatot, vagy valamelyik naplopó "politikus" zsebét.
A T tavalyi fejlesztésével most már körülöttünk mindenhol jobb a net (Pátyon is, 12. kerületben is húztak optikát, ide egyik irányból se ért el a madzag...), Budaörsön UPC is jelen van.
Nálunk maradt a retek szar hálózat, baromi magas szolgáltatási díjon. Nem tudom, mit lehetne tenni, de ha kapsz valami infót, amivel felkavarhatjuk ezt az állóvizet, írj, és beszállok az ügyintézésbe én is. -
Con Troll
senior tag
Megint hozza a színvonalat ez a retek szarkupac cég.
60/5-ös net:
Hogy mennének már csődbe a pics*ba. De bezzeg a szaros DTV-t hetente fejlesztgetik. Az aztán baromira fontos.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1667 üzenetére
A teljes szolgaltatasi teruleten 00:00-01:00 kozott elore bejelentett karbantartas volt.
-
Con Troll
senior tag
Udv, "szomszed"!
Erdo utcaban van 60/5-os netunk. Ha visszakeresed a hozzaszolasaimat a topikban, lathatod, hogy 2 evig kuszkodtem a torrentes korlatozasukkal (amit persze letagadnak). Csodak csodajara most egy par hete megis kijavitottak a szerintuk nem letezo hibat, azota teljesen meg vagyok elegedve vele. 60at lefele iranyban mindig hozza, feltoltesben az 5 soha nincs meg, 3-3.5 mbps korul mozog. Nem szakadozik.
Amugy van az erdo utcaban is tcom, 50 megas net rendelheto toluk. Mondjuk az meg ADSL. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1601 üzenetére
Azert orulj neki, nalam 60/5os netnel konstans 2,5 a feltoltes. De ez legyen a legkisebb baj, lenyeg, hogy a torrentes mizeria megoldodott.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1557 üzenetére
Nálunk persze a T se fejleszt...Pedig itt csak T és PR van. T-től max 10 megás ADSL érhető el.
-
Con Troll
senior tag
Nem is tudom megmondani mikor láttam ilyet utoljára vasárnap este 8 óra körüli letöltésnél...
Hatottak volna a leveleim? -
Con Troll
senior tag
November 1-től törlésre kerülnek a PR-Net120 internet csomag igénybe nem vehető területek közül: Ágfalva Baj, Balf, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Bodrogolaszi, Erdőbénye, Füzérkomlós, Hercegkút, Hollóháza, Kishuta, Kunszállás, Lábatlan, Makkoshotyka, Nagycenk, Nagyhuta, Nagykőrös, Olaszliszka, Pálháza, Sárazsadány, Sátoraljaújhely, Süttő, Szegi, Szegilong, Szomód, Tarcal, Tarján, Tata, Tata (Agostyán), Tiszaalpár, Tolcsva, Vámosújfalu, Vértestolna
-
Con Troll
senior tag
válasz
tomee987 #1531 üzenetére
En baromira megrendelnem, de egyelore itt nalunk nem elerheto. Masreszt a 60-assal is gondok vannak, nem is kicsik. Ha megrendelnem a 120-ast es az is hasonlo szinvonalon porogne, meg jobban felidegesitenem magamat rajta. Tuti agygorcs.
Meglatjuk, ha a hibabejelentesek kapcsan latok valami javulast, lehet benevezek ra.
Ha letelik a 30 nap es semmi javulas, szerintem becsortetek az irodajukba es felmondom a francba. Mar eleget gyotoruk egymast. Esetleg ha elorukkolnak egy pult alatti ugyfelmegtarto csomagarral, akkor talan maradnek. -
Con Troll
senior tag
Holnaptól indul a 120/10-es internetcsomag. Merész, a jelenlegi csomagokkal is egy szarkupac a szolgáltatás minősége, de duplázni, azt kell.
Feltéve ha nem ezek valamelyikén laksz, mert akkor cseszheted:
A PR-Net 120 internet csomag nem vehető igénybe a következő alábbi területeken:
Acsád, Ágfalva, Ajka-Padragkút, Arló, Baj, Balatonakarattya, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonszepezd, Balf, Bazsi, Bodajk, Bodorfa, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Bodrogolaszi, Borsodszentgyörgy, Bő, Bőcs, Budakeszi, Bük, Chernelházadamonya, Cibakháza, Csabrendek, Csepreg, Csernely, Csokvaomány, Emőd, Erdőbénye, Füzérkomlós, Gór, Gyöngyöstarján, Halimba, Hegyfalu, Hercegkút, Hidegkút, Hollóháza, Horvátzsidány, Iklanberény, Káptalanfa, Kishuta, Kiskunfélegyháza, Kiszsidány, Kópháza, Kőszeg, Kőszeg (Kőszegfalva), Kőszegpaty, Kunszállás, Kunszentmárton, Lakitelek, Lábatlan, Lesenceistvánd, Litér, Lócs, Makkoshotyka, Mályi, Mesterháza, Meszlen, Mezőcsát, Nagycenk, Nagygeresd, Nagyhuta, Nagykőrös, Nekézseny, Nemescsó, Nemeshany, Nyékládháza, Olaszliszka, Ólmod, Papkeszi, Pálháza, Peresznye, Pósfa, Pula, Pusztacsó, Rákóczifalva, Répceszentgyörgy, Sajópetri, Sajtoskál, Sárazsadány, Sárospatak, Sáta, Sátoraljaújhely, Sátoraljaújhely (Károlyfalva, Rudabányácska, Széphalom), Sümeg, Sümegprága, Süttő, Szakony, Szegi, Szegilong, Szeleste, Szerencs*, Szőc, Szomód, Taliándörögd, Tarcal, Tarján, Tata, Tata (Agostyán), Tiszaalpár, Tiszaföldvár, Tolcsva, Tótvázsony, Tömörd, Törökbálint, Vassurány, Vámosújfalu, Vértestolna, ZsédenyAkkor hol elérhető, de komolyan?
Con Troll
senior tag
Kis okosság, ha esetleg hűségidős vagy, és a kötbér miatt nem akarod felmondani:
Internet ÁSZF
6.1.1.4.: A Szolgáltató köteles az Előfizető által bejelentett, a hibabehatároló eljárása eredményeként valós, érdekkörébe tartozó hibát kijavítani. A hiba bejelentésétől a hiba kijavításáig terjedő időtartam nem haladhatja meg a 72 órát.6.1.1.7.: Nem minősül elhárítottnak a hiba, amennyiben az Előfizető az eredeti hibabejelentés szerinti hibát ismételten bejelenti a hiba elhárításáról szóló szolgáltatói értesítéstől, annak elmaradása esetén a hibaelhárítás időpontjától számított 72 órán belül. Ebben az esetben nem számít be a hiba kijavítására rendelkezésre álló határidőbe a hiba elhárításáról szóló szolgáltatói értesítéstől, annak elmaradása esetén a hibaelhárítás időpontjától az Előfizető által tett ismételt hibabejelentésig eltelt időtartam.
9.1.12.5.: Az Előfizető jogosult az előfizetői szerződést a Szolgáltató szerződésszegése miatt rendkívüli felmondással felmondani, amennyiben a Szolgáltató a hibabejelentéseit követően a hibát 30 napig nem tudja elhárítani.
9.1.13.: [..kötbérfizetési kötelezettségek..] A jelen pont rendelkezései nem alkalmazhatók akkor, ha az előfizető mondja fel az előfizetői szerződést azon okból, hogy a szolgáltató a hibabejelentéseit követően a hibát 30 napig nem tudja elhárítani.
Én már a 15. napon járok.
Szorgosan jelentgetem tovább a hibát (e-mailben, hogy legyen írásos nyoma), aztán ha szarnak rá, mint ahogy eddig is, két hét és szevasz PR. A kötbérigényüket meg feldughatják maguknak. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1515 üzenetére
Hat..ilyen, amikor egy egykori kozos kepviselo 0 hozzaertessel elindit egy telekommunikacios szolgaltatast. Utana pedig szinten 0 hozzaertessel becsuccsennek apuci helyere az ifju gyermekek.
-
Con Troll
senior tag
Megint optikai kabelt vagtak at...profi infrastruktura, egy mokus is kikaparja a kabelt, ha akarja.
Remelem egybol egy normalis szolgaltato gerinckabelere cuppannak ra.
-
Con Troll
senior tag
válasz
tomee987 #1499 üzenetére
Mi lassan 8 éve vagyunk a PR-nél. Abból 6 évig teljesen jó volt a szolgáltatás, egy szavam se lehetett volna. Nem is volt.
Az utóbbi 2 évben azonban a net olyan szinten trágya, hogy inkább nekik kéne fizetni azért, hogy használjam. Hiába jelentem be és jönnek másnap ki a szerelők, nem megyek semmire vele. Kezdve azzal, hogy általában az esti órákban lassítják be a torrentet, a szerelők meg kijönnek délelőtt mérni...nyilván nem lesz hiba, amikor mindenki dolgozik, és nem telített a hálózat.
A kollégákkal amúgy nekem sincs bajom, tavasszal egy ideig hetente 3-4-szer jöttek, már kávéval vártam őket. Nem rajtuk múlik a hálózat optimalizáltsága.
Az "feljebb" dől el, ahol -természetesen- hozzá nem értő csókosok ülhetnek, mint kb. mindenhol kis hazánkban.Elhiszem, hogy Nálad jó a szolgáltatás, és nincs panaszod a PR-re. De ez engem nem vigasztal akkor, amikor már 2 éve toporgunk egy helyben egy probléma miatt. Mert PR szerint:
"minden rendben van, köszönjük az érdeklődést.
Üdvözlettel: kávészürcsölgető és körömreszelgető Tóbiás Ildikó, ügyfélkapcsolati referens" -
Con Troll
senior tag
válasz
tomee987 #1497 üzenetére
Nem is ringatom magam abba az illuzioba, hogy mashol teljesen rendben van minden. Ilyen szolgaltato nem letezik. A pr-rel az a gondom, hogy
1, naluk az a bizonyos olcso hus is baromi draga
2, amikor reklamalsz a hig le miatt, hulyenek neznek, es szarnak a fejedre, megmagyarazzak, hogy ez igy jo, ahogy van. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1495 üzenetére
Remélem jól p*csán rúgja az NMHH őket.
Igazán felvásárolhatná már ezt a retek céget valami "nagy". Mondjuk a DIGI, aztán jöhet az ezres net. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1491 üzenetére
Igen, sikerult, vegul elindult magatol a meres. Mar a terkepen is fent vagyok.
Annyi gond van, hogy a halozatsemlegesseget csak ugy nezi, hogy egy-ket portot csekkol, hogy nyitva van-e, sebesseget nem mer, pedig ugye az lenne a lenyeg.
-
Con Troll
senior tag
válasz
tomee987 #1489 üzenetére
Szerintem ezt mindenképp jelentsd be, kevesebb a sávszélességed, mint a garantált, legalábbis lefele irányban. DIGInél legalább nem veszik fél vállról a dolgot.
Este, amikor lomha eredményt mérsz, csörögj be 1272-re (menüpontok: 2. 2. 1. 3. - Internet hibabejelentő), vetess fel hibát, mondd, hogy küldesz a mérésről PrintScreent a hibabejelento@digikabel.hu-ra, ki fogjuk vizsgálni a dolgot normálisan, nem úgy, mint PR-éknél. (digi.hu/meres -erről kell majd PrtScr-t küldened). -
Con Troll
senior tag
MegintMég mindig jó szar a net. Nem korlátozzák a torrentet. Nem bizony. A 8 évvel ezelőtti ADSL netemmel gyorsabban tudtam letölteni...Persze speedtesten jön a 60/4 mbit, ahogy kell.
"Hálózatsemlegesség a PR szolgáltatási területén" című rovatunkat olvasták... -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1465 üzenetére
Elvileg menni fog a wifi, mert van hozza ket antenna is dobozolva. Sztem ez egy teljes erteku router, csak kiegeszitve meg a meresi funkcioval.
Mondjuk nincs tul sok kedvem beallitani minden fixip, port forward, stb. cuccot. A regi routeremet mar olyan jol "belaktam". De hat tul kell esni rajta. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1462 üzenetére
Megérkezett a kütyü, gyakorlatilag egy router:
TP-Link TL-WDR3600.
Gondolom valami spéci szoftver van rajta, ami majd végzi a méréseket, illetve logolja, ezt most nincs lehetőségem megnézni, mert melóhelyen vagyok. Majd otthon összekötöm a rendszert, aztán írok továbbiakat. -
Con Troll
senior tag
válasz
Lotus_Omega #1444 üzenetére
Lehet, hogy elírtam: 800 kB/s. Ezt írja ki utorrent.
Egyébként csak emlegetni kellett a dobozkát, most jött az e-mail:
"Tisztelt Címzett!
Ezúton értesítjük, hogy a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság csomago(ka)t készített össze Önnek. Amennyiben XXXXXXXX számú csomag 0 HUF utánvét összeggel ma feladásra került, kollégánk a következő munkanapon 8 és 17 óra között kézbesíti a következő címre." -
Con Troll
senior tag
válasz
tomee987 #1442 üzenetére
Oké, csak ez engem nem vigasztal sajnos. Hiába mérek speedtesten 60mbitet, ha torrenten meg max. jön 800kbittel...
Most már lassan 2 éve így van. Tesztek is rendre kimutatják, hogy p2p forgalmat észrevehetően gátolják. Nagyon várom már, hogy megérkezzen a szelessav.net oldalon igényélt sebességmérő dobozom...
Mondjuk az az érdekes, hogy ha csinálok egy tesztet szelessav.hu-n, akkor hibás mérésnek veszi, mondván, hogy "hibás mérés (az érzékelt IP-cím nem tartozhat a felhasználó által definiált szolgáltatáshoz)" -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1434 üzenetére
Valami tényleg történt, mert most gyorsabb a torrent, mint eddig volt. Persze így is meg van a kontraszt: speedtesten 60/4 mbit-et mérek, torrenten meg max. 2 MB/s-sel jön a cucc. (Több 10 ezer feltöltő, néhány 100 letöltő, nyilván copyright-free anyagok...
)
Előrelépés, az eddigi 4-500 kbit/s-hez képest, de ezzel még mindig nem tudtak kiengesztelni. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1432 üzenetére
Komolyan? Honnan hallottad az infót?
Az utóbbi napokban nem voltam itthon, de akkor ma este, a szokásos "belassulós" időszakban tesztelgetem majd, hátha tényleg történt valami csoda. -
Con Troll
senior tag
"Nem korlátozzuk a torrentes adatforgalmat"- írta egy kávészürcsölgető ügyfélszolgálatos hölgy pár hónapja válaszként a panaszlevelemre. Nem hát.
Ajánlom mindenkinek, aki szenved a PR-rel valamiért, a szelessav.net oldalt. Egyrészt nyilvánosak lesznek a mérési adatok, így bárki láthatja majd, hogy mekkora retek fos ez a szolgáltató, másrészt lehet igényelni sebességmérő "dobozt", úgyhogy a visszakereshető mérésekkel reális képet kaphat mindenki a saját netjéről (hálózatsemlegesség, le/fel sebesség, ping).
Szerk.: Közben lefutott még egy hálózatsemlegességi teszt, ugyanezzel az eredménnyel.
-
Con Troll
senior tag
válasz
zolka95 #1338 üzenetére
Én egyelőre abban reménykedek, hogy végre normálisan megcsinálják a hálózatot, és a jelenlegi csomagok megbízhatóan hozzák (közel) azt a sebességet, amit papíron tudnak. Ne pedig a garantált minimum körül szédelegjen...
Logikus lenne, hogy ezzel kezdenek és csak utána, ha maradt még szabad "erőforrás", hoznak be nagyobb sebességű csomagokat.
Mondjuk az elmúlt x évben megszokhattam volna már, hogy ez a szolgáltató a logikus lépésekkel állandóan szemben halad. Úgyhogy kérdésedre a válasz: igen, szerintem pikk-pakk elkezdik dobálni a 100-120-as csomagokat, ez tűnik a leginkább logikátlan lépésnek, úgyhogy a PR részéről szinte garantált, hogy erre indulnak el. -
Con Troll
senior tag
Nahát, nahát. Csodák csodájára (a BIX szerint) már a PR is 20Gbit-es vonalt bérel. Persze a minőség (nálam) maradt a régi, egy rakás fost nem ér. De legalább fejlesztett.
Így kb. okafogyottá vált a sok kreténség, amivel lerázott kedves Ildikó a kommunikációs osztályról, válaszként a panaszlevelemre... -
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1291 üzenetére
Dehogy probléma, örülök is a hsz-ednek, mert jó pár dolgot megtudtam belőle, lesznek érveim a "nemszolgáltató" ellen.
Írásos válasz pipa, az ügyfélszolgálatos beszélgetéseket tartalmazó CD a postán, holnap át is veszem. Így már minden adott ahhoz, hogy megalapozott panaszt küldjek az NMHH-nak, és a Fogyasztóvédelmi Hivatalnak. -
Con Troll
senior tag
Megérkezett a válasz a panaszomra. Inkább nem minősítem, mert kitiltanának a fórumról.
-
Con Troll
senior tag
Nem merem még elkiabálni, de úgy néz ki javult a hálózat. Speedtesten is jobb eredményeket mérek (min:57) felfelé eddig 3-4 volt most stabilan 5. Ami fontosabb, hogy a torrentes forgalom is normalizálódott. Eddig ugye csúcsidőben torrenten max 300-600kbps-sel tudtam csak letölteni, most az eddig problémás koraesti időszakban is 6,5MB/s körül, vagy felette töltök.
Örömtáncot még nem járok, de egy piros pontot megelőlegezek.
(Csatornák száma maradt, 4le/1fel). -
Con Troll
senior tag
válasz
Lotus_Omega #1279 üzenetére
Budakeszin, a Kossuth L. utca - Erdő utca sarkán.
-
Con Troll
senior tag
alteran95: Igen, emlékszem elég rég óta együtt panaszkodunk itt róluk.
Na köszönöm a fejtágítást mindkettőtöknek, akkor este rácuppanok a netre és megnézem, hogy javult-e. Vasárnap esténként szokott lenni úgyis a legrosszabb a héten a net, úgyhogy lesz összehasonlítási alap.
-
Con Troll
senior tag
válasz
kabelmania27 #1268 üzenetére
Köszi a felvilágosítást.
Akkor az, hogy eddig nem volt ilyen a környéken és most megjelent, adhat némi okot a reménykedésre, hogy javul a PR-es net (ha ők rakták fel), vagy éppen épül egy másik szolgáltató hálózata?alteran95: hát nem tudom, én nagyon reménykedek, hogy beteszi ide is a lábát valamelyik nagyobb szolgáltató optikával. A környező településeken majdnem mindenhol van UPC, vagy T-home 120-as net, csak itt dagonyázunk a PR-rel meg a T-home max. 30 megás netjével.
-
Con Troll
senior tag
Ez a bumszli fekete cucc mi lehet? A napokban tűnt fel az utca két végén lévő póznán 1-1. Lehet, hogy a PR fejleszti a netet? Vagy (merjek nagyot álmodni) esetleg egy másik szolgáltató optikai hálózatot húz ki éppen?
(Nem tudom mire jó ez a bigyó, csak reménykedek az optikai hálózatos elméletemmel...) -
Con Troll
senior tag
Letelt a 30 napos határidő, természetesen nem postázták az ügyfélszolgálatos beszélgetéseimet ezen idő alatt.
Helyettük ég az én pofám amiatt, hogy mennyire hülyének nézik az ügyfeleiket és mennyire szarnak a kötelezettségeikre.
Eközben a net nyilván még mindig egy rakás foskupac.
Olyan panaszt fog kapni az NMHH és a Fogyasztóvédelem, hogy ihajj.
Így már ugye két apropója is van a dolognak. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1202 üzenetére
Arra figyelj majd, hogy ha bejelented a hibát, esetleg kimennek hozzád a szerelők, mérnek, aláíratják a papírt, elmennek, és továbbra is szar a net, akkor 72 órán belül ismét jelentsd be, hogy továbbra is fennáll a hiba. Így nem tudják lezárni az első bejelentésedet javítottként, és nagyobb esélye van, hogy "tovább megy" valami felsőbb osztályhoz a panasz.
-
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1200 üzenetére
Én se bánnám azt az új vonalat...remélem azért a fogyasztóvédelem majd hátsón billenti őket. Bár a panasz beadásával még várnom kell, mert az ügyfélszolgálatos beszélgetéseimet 30 napon belül küldik ki, gondolom húzzák majd a postázást, amíg csak lehet.
Az a baj (és ezt a szerelők is megerősítették), hogy nem nagyon jelentik be a lassú netet az emberek. Így még szép, hogy nem foglalkoznak a kérdéssel, mert nincs elég panasz.
Mondjuk logikus is, mert az előfizetők többsége szerintem nem is figyeli, hogy mit kap. Mari néninek édes mindegy, hogy az aktuális Marichuy részt 5mbittel, vagy 20-szal tölti-e le a dédunoka.
Aki meg méri, az se jelenti be mindig (haverom is szenved a nettel, de 3 év alatt talán egyszer, ha tárcsázta az 1231-et). -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1196 üzenetére
Az ügyfélszolgálatosokat nem tudom honnan szedték, némelyik a legalapvetőbb fogalmakkal sincs tisztában. (Nem nézem le őket, én is dolgoztam ügyfélszolgálatosként egy mobilszolgáltatónál). De azért az gáz, hogy a hölgyike nem tudja, mi az a ping.
A fórummal se mennél sokra, én még ~1 éve írtam oda panaszt, teljesen normális hangvételben. A hozzászólásomat törölték, és kitiltottak.A kisebb csomag kérdéshez kapcsolódóan: itt helyben a cimbiknek vegyesen vannak a csomagok, itt sem kapja meg semelyikünk azt a sebességet, amiért fizetünk. A garantált közelében mozog szintén, mintha csak beállítottak volna mindenkire valami limitet...hogy a minimum azért legyen meg, de a többire szarunk.
Elkeserítő. -
Con Troll
senior tag
Éljen a PR 60/5-ös nete és a hibabejelentések kezelési módszere!
Immáron másfél éve jelentgetem be a hibát, hogy késő délutántól ~éjfélig a garantált sebesség SINCS meg, annyira belassul a net. Azon kívül, hogy kiküldik a szerelőket, akik mérnek egy sebességet (délelőtt, amikor teljesen jó a szolgáltatás...) semmi más nem történik, egy helyben toporgunk.
E-mailekre nem válaszolnak.
Friss mérések: átlag 10-12 mbit az érték...
Hétfőn irány a Fogyasztóvédelmi Hatóság, Tékozló Homárnak is dobok majd egy levelet. Betelt a pohár. És még a diszpécser bájos hangon közli velem telefonos hibabejelentés során hogy az ÁSZF szerint a helyszíni vizsgálat elképzelhető, hogy bruttó 4000 lesz, ha nem találnak hibát.
Elmennek a pi***ba. -
Con Troll
senior tag
válasz
PeeterssoN #1167 üzenetére
~3 éve vagyok náluk, 60/5-ös nettel, Budakeszin. Szakadozás, szolgáltatáskiesés nem volt, itt is csak az előre jelzett időpontokban. Az utóbbi másfél évben viszont a sebesség jelentősen csökkent, örülök, ha 30 fölötti értéket mérek. Telítődött a hálózat, ennyit bír.
Fejlesztésre meg nincs pénz. Arra azért figyelnek, hogy a garantált (majdnem) mindig meglegyen és ne tudd felmondani a szolgáltatást kötbér fizetése nélkül.
A legújabb hülyeségük pedig a torrentes forgalom korlátozása, amit az ügyfélszolgálat nagyban tagad, de nyilvánvaló, hogy visszafogják...
Én összességében nem vagyok velük megelégedve, ha lenne hasonló csomagot kínáló szolgáltató itt a városban, örömkönnyek közt mondanám le a PR-es előfizetésemet. -
Con Troll
senior tag
válasz
Alteran-IT #1158 üzenetére
Remélem nem, mert akkor nem teszik zsebre a mondandómat.
Alapból sok problémánk van velük, ez csak az egyik. Egy ÁSZF szerint korlátlan internetcsomagnál ne szabják már meg, hogy mit mennyivel tölthetek le. -
Con Troll
senior tag
válasz
kabelmania27 #1117 üzenetére
Sajnos erre nincs sok esély, az alapján, amit a szerelők mondtak tegnap. Azért reménykedek, hátha az e-mail hatására a központban mégis tudnak csinálni valamit.
-
Con Troll
senior tag
Nem tudom, hogy az új modem, vagy az e-mailem hatására (erre még nem reagáltak), de ma reggel 6,5 MB/s-sel jött egy torrent, ami tegnap csak 400 kB/s-sel. Szóval most úgy néz ki, hogy jön, ami a csövön kifér. De akkor délután/este miért lassú? Főleg, hogy tesztek szerint nincs szolgáltatói korlátozás. Nem értem.
-
Con Troll
senior tag
Ezeken már túl vagyok sajnos, 2 gépen (egyiken frissen újratelepített win7-tel), több klienssel, több oldal torrentjét próbáltam, mindegyik lassú volt. Titkosítás hatására csak még lassabb lett. A tesztet is lefuttattam már pár napja, most még egyszer megnéztem: azt írja, hogy nincs jele szolgáltatói korlátozásnak. A bővebb adatok között pedig a különböző portokon ~2600 kbps le, és ~1500 kbps fel sebességet mért. Elég kevéske.
-
Con Troll
senior tag
Akkor itt tulajdonképpen a hálózat ennyire képes, mert gyenge/túlterhelt? Ne is számítsak jobbra amíg nem fejlesztik itt a környéken a hálózatukat?
Az e-mailemre nem válaszoltak még, hátha annak hatására mégis megbirizgálnak valamit...
Igen, a torrentet több fájllal/gépen próbáltam több időpontban. Reggel gyorsabb, de akkor is csak max. 1 MB/s. -
Con Troll
senior tag
Na voltak a szerelők, újrahúztak egy kábelt fent a padláson, így csak 1 elosztón megy át a koax a modem előtt+kaptam új modemet (Cisco EPC3208).
Ezzel a jelszintek:
Down:
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 3.1 dBmV 41.6 dB
Channel 2: 3.7 dBmV 42.2 dB
Channel 3: 3.9 dBmV 42.3 dB
Channel 4: 3.7 dBmV 41.9 dB
Up:
Power Level:
Channel 1: 42.0 dBmVPicit mások az értékek, mint előző modemmel, kérdés, hogy ezek a számok jobbak-e, vagy a régiek?
Speedtestes mérésnél most 40-60 mbit/s között mérek, de még messze van az este, akkor szokott igazán lehalni. Rákérdeztem a 4/1-8/4 frekvencia dologra, azt mondták, hogy itt 4 letöltési van és 2 feltöltési, csak az egyiket nem látni. Akkor kapcsol át arra, ha telítődik az első. () Meg hogy hiába írok a központnak, nem fogják átkapcsolni, mert ahhoz le kéne cserélni a törökbálinti cmts-t, az meg csak akkor valósulhat meg, ha sávszélesség növelés miatt fejlesztenek, de az még bőven odébb lesz.
Torrenten továbbra sem tudok tölteni, csak max. 5-600 kB/s-sel, ez miért lehet? Ügyfélszolgálat és más PR telekomos ismerőseim szerint nincs korlátozva a torrent, minden rendben kéne legyen. De nincs; minden gyors, kivéve a torrent.
Majd este bőszen méregetek, aztán meglátjuk mit sikerült elérni. -
Con Troll
senior tag
Hasonlóan ugrál itt is a mérés alatt, bár nem akkora mértékben, mint a GTS-es szervernél. Az eredmény viszont gyatra.
Egyébként mintha azt venném észre (bár lehet, hogy tök fölösleges megállapítás), hogy ha a pingem alacsony, akkor a mért sebesség is az lesz. "Magas" ping esetében (20-25 ms) 50 mbit felett mérek mindig. -
Con Troll
senior tag
Igen, szerintem tuti, hogy a hálózat túl van terhelve. Sebességmérésnél is látszik, hogy kínlódik, nálam nem felfele, hanem lefele megy a mért sebesség. Főleg a letöltés mérésének közepén/végén kezd el zuhanni valamiért.
[video]
Mailt megírtam, remélem, hogy történik már valami érdemi javulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest