Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz fatal` #1193 üzenetére

    Már meg is feledkeztem hogy írtam ide :D

    Köszönöm a visszajelzésed :)

    joni55:
    Hidd el, nem csak nálad ilyen sz@r mostanában a szolgáltatás, nekem pár napja letöltésben valahogy beállt a garantált fölé egy kicsivel és onnan nem tágít.

    Mikor beszéltem velük, természetesen nekem is azt mondták, hogy szétnéznek, persze ha akkor éppen mindent rendben találnak, akkor 4000 Ft és gondolom épp arra a pár percre rendben lesz minden szokás szerint, ráadásul előtte váratnak 1-2 napot, amíg visszaállítják arra a kis időre, ami kicsit se átlátszó :)
    Arról nem is beszélek, hogy némelyik ügyfélszolgálatos nem éppen a legkedvesebb, sőt volt amikor majdnem beszóltam nekik, de nem ér annyit.

    Egyébként múltkor regisztráltam a fórumukra (kb 3-4 hónapja), mert panaszt akartam tenni és érdekes mód azóta se erősítették meg a regisztrációm a gerinctelenek. Jobb is így nekik.

    kabelmania27: Náluk kisebb csomag ide, vagy oda, akkor sincs meg az amiért fizetünk, de néha még a garantált sem. Meg ugye, ha valakinek szüksége van a magas sávszélességre (pl. munka), akkor nem biztos hogy vissza fog váltani, mondjuk mást nem nagyon lehet tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák