Hirdetés
Aktív témák
-
luiz187
tag
Én szintén sulinetbe vettem ilyen ramokat, persze ott szarnak az élettartam garira, még azt se adták meg, amit a honlapjukon olvastam, meg amit a nagyker ad rá.
A többi terméket is fényezték, pl samsung vinyók, hogy 3 év gari, azt ha megnézed a számlát, nincs ráírva semmi, tehát a szokásos 1 év. Legalábbis nekem ezt mondták.
Én se ismerem ezeket a ramokat, de azok alapján, amiket írtatok akár meg is lehetek elégedve. Bár nekem hynixet meg samsungot ígértek, de végül ezt kaptam egy kicsivel drágábban, aminek annyira nem örültem. Nálam most 2*512 van, amire everest azt írja, hogy 2-3-3-6-on megy. Ez nem tudom jónak számít, de erősítsetek meg ebben a tudatban. Örülnék, ha nálam is menne majd 450-en, mint roPHka-nál. Az nem lenne semmi.
Aktív témák
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Robogó, kismotor
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest