- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
luiz187
tag
Én szintén sulinetbe vettem ilyen ramokat, persze ott szarnak az élettartam garira, még azt se adták meg, amit a honlapjukon olvastam, meg amit a nagyker ad rá.
A többi terméket is fényezték, pl samsung vinyók, hogy 3 év gari, azt ha megnézed a számlát, nincs ráírva semmi, tehát a szokásos 1 év. Legalábbis nekem ezt mondták.
Én se ismerem ezeket a ramokat, de azok alapján, amiket írtatok akár meg is lehetek elégedve. Bár nekem hynixet meg samsungot ígértek, de végül ezt kaptam egy kicsivel drágábban, aminek annyira nem örültem. Nálam most 2*512 van, amire everest azt írja, hogy 2-3-3-6-on megy. Ez nem tudom jónak számít, de erősítsetek meg ebben a tudatban. Örülnék, ha nálam is menne majd 450-en, mint roPHka-nál. Az nem lenne semmi.
Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest