Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- OLED TV topic
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Vannak videók, amiket mintha sokkal rosszabb minőségben vagy felbontásban játszana le. Még csak nem is folyamatosan, hanem szaggatottan. Emlékeik szerint korábban normálisan játszotta le őket a potplayer. Az újratelepítésnél biztos vagyok, minden kodeket telepítettem, az opcionálisakat is. 0-ról telepítettem újra.
Valamit át kell állítani a beállításokban, ugye így van? Mit kell csinálni?
Talán a default beállítás, hogy van videókártya ami valami számítási műveletet elvégez? Nos, nekem nincs videokártyám, az Intel i3 CPU integrált videokártyája csinálja a képet. Mivel a CPU-ban nincs RAM a kép előállításhoz ezért az alaplapon lévő RAM-ot használja. Ennél többet nem is tudok, hogyan jön létre a kép és mozgókép a monitoron.
(Megszoktam, megszerettem a PotPlayer-t, csak a Beállítások egy labirintus, elveszek benne, nem értem a zsargont.)
más
A kedvenc skin-em nincs benne az új telepítésben. Van Backup HDD-m. Talán ott megvan a régi skin. Ha onnan a nem tudom melyik mappából átmásolom az új telepítés megfelelő mappájába akkor újra használhatom a régi skin-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon
- Amatőr csillagászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest