- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA hűtő topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Milyen egeret válasszak?
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
wartburg1111
újonc
Szia!
Először is köszönöm a választ, és röstellem, h csak most néztem be a fórumba!
Egyetlen menségem van csak: akkor a sok próbálkozás után annyira elment a kedvem, h csak most, a két ünnep közötti időszakban tértem rá vissza.
Mivel akkor mérgemben töröltem az általam említett és linkelt appot, így újra feltettem, és újra csak ugyanott tartok. Annyi, h mivel a applikáció a 8009-es portot próbálja használni, ezért a routeren be is állítottam erre a port forwarding-ot, de hiába. Annyi haszna azért volt, h újra megtaláltam ezt a hozzászólást, h legalább ugyanazokat a felesleges lépéseket (PLoNK telepítés és társai) nem fogom elkövetni még egyszer:-)Rákerestem az általad írt "Na remore popcornhour"-ra, végül így találtam meg: "Na remote 4 popcornhour". Némi beállítgatás után kipróbáltam: IGEN, pontosan ezt kerestem! Működik, köszönöm!!
Egyetlen dolog nem működik csak benne, egy albumon belül több v az összes számot nem lehet vele lejátszólistába tenni, mert azt írja ki, h ez csak a pro verzióban működik, jóllehet a pro verziót töltöttem le. Mivel a repeat funkció sem működik, így ezt a problémát egyszerűen úgy oldottam meg, h az album összes számát (eredeti sorrendben) egyesítettem egyetlen mp3 fájllá, s így már egy fájlként lejátsza valamennyi számot.
Még egyszer köszönöm, szuper!
P.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AutoCAD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest