Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
maccogo
friss újonc
Boldog új évet kívánok!
Segítséget kérek.
Nem vagyok számítógép guru, csak a mindennapokhoz szükséges irodai alkalmazásokat ismerem.
Most lettem gazdája egy Popcorn Hour A-210-es lejátszónak.
Eddig asztali gépen töltöttem le torrentes oldalakról filmeket, amiket kimásoltam pendrive-ra és bedugva a TV USB csatlakozójába néztem meg.
Valaki le tudná ékes magyar szavakkal (kihagyva az angol rövidítéseket és a szakszavakat megmagyarázva) írni, hogy hogyan érjem el, hogy a lejátszón keresztül letöltsek filmeket mondjuk egy jelszóval védett torrentes oldalról (pl. nCore). a saját beépített vinyójára és onnan meg tudjam nézni a TV-n? Nincs házimozi rendszerem, egy egyszerű LCD tévém van, amit HDMI kábellel tudok rákötni a lejátszóra.
A lejátszóba nem volt merev lemez amikor megkaptam, most rendeltem egy SSD-t, ami a közeljövőben megérkezik és be tudom rakni.
Kell-e letölteni hozzá valamit? Amit letöltöttem azt hogyan telepítsem a lejátszóra?
Egyáltalán hogyan kezdjek hozzá?
Köszönöm előre is a megértő segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest