Hirdetés
- iPad topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
e-biza
őstag
igazad van, söt abban is igaza van mindenkinek hogy ez egy hardveroldal, ami nagyon böki a szememet az hogy a politika topic, ami alá irnám én is, egy Orbán Viktort ''szidalmazo'' topic. Ezzel nem értek egyet, hogy egy ilyen legyen poltopic. Lehet jobb 5let lenne egy ''Politika 1'' topic nyitása, ahol mindenki beirhatja a maga véleményét. Esetleg ilyen? Csak moderátori engedéllyel nyitnám meg, mert mint emlitettem nem akarok összeveszni a -pártfüggetlen ;]- moderátokkal, s esetleg kitiltsanak a kedvenc forumomrol.
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
vannak a forumon nehanyan akik aktivan irogatnak ilyesmi topikokba, a tobbi szazakarhany aktiv felhasznalot - koztuk engem is - zavar. szerintem ne.
nem ide valo. meg ha a vilag nagy esemenyeit elemezgeted az is atme7 fel-poltopicba de ez a kifejezetten sardobalos fajta nem kell -
e-biza
őstag
Szeretném megkérdezni a moderátorokat, hogy nyithatnék-e egy EP választásokkal kapcsolatos topicot (ahová bemásolnám azokat a cikkeket) vagy sem? Tudom már legszivesebben letiltanátok :)) de ez az utolso hogy ide irok -ezzel a témával. Elnézést minden kellemetlenségért amit okoztam a moderátoroknak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest