Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
avmpg
tag
válasz
bilon73 #9263 üzenetére
Ezért remélem, hogy jó irányba változik a gymezés!Tegnap egy saját csapatos gym-ben láttam egy Venomoth-ot, volt hely és rögtön betettem mellé az egyik kedvenc Butterfree-met. 100-as, legacy move-os, de gyanítom ez csak nekem nagy szám.
Fél órát nem volt bent...
De jó volt látni végre egy olyan gymet ami nem a szokásos 2500+os monokkal van tömve. -
Atex
tag
válasz
bilon73 #9263 üzenetére
Nem tudom érhetőbben leírni. Lehet tájszólással írok. Nem a gyerekeidről van szó. Ha nem érdekli bumm.
Régebben is írtam. Ahol sok gyerek van lebontunk velük egy gymet és örülnek, ha betehetnek.
Hanem akíről te is írsz, a "profikról" akik 30as szint körül művelik ezt, ha nem flyoznak, akkor 5ös bmwvel csapatják. Szerinted ők nem tudják mit tegyenek be? Vagy nincs nekik 10 db 3000 pluszos dragojuk fejenként?
Azt érted, hogy aki most elkezdi ezt a játékot, vagy csak kicsi de nem adta fel azt inkább csodáljuk?
Tudod milyen kevés gyerek játszik? Nálunk szerintem már egy sem. SAJNOS.
Visszaolvasva 10szer is a leveled. Mégyegyszer leírom. EGYETÉRTEK VELED! NEM RÓLATOK ÍRTAM!
És igen az csalás!
-
Atex
tag
válasz
bilon73 #9260 üzenetére
Ha kicsit vissza olvasol soha nem ezekről beszéltem, nem a kicsikről van szó. A kicsiket annyira nem bántjuk, hogy még ellenséges gymet sem ütünk le, ha nincs benne akkora mint mi. De nekem 25-ös koromban is volt legalább 10 db 2000CP fölötti mon, és nem a 200as Kakunával védtem egy fix gymet. Ahol 10 percenként változik az más tészta.
Nem tudja mit jelent? Erre mit mondjak?
És ha azt akarja, hogy több napig hozza a coint, akkor igenis tegye be a legjobb monjait, ha kicsi akkor is, még-egyszer hangsúlyozom: ahol fix gymek vannak! Ő kb. annyira cseszik ki a csapattársaival, mint aki nagy és kiszedi őt (persze tudom nem lehetne). Mindegyik csak magára gondol.
Ezt írom, hogy nekik, kicsiknek nem a másik két csapat árt, hanem a sajátjai a hiénák, akik ráadásul csak akkor "jönnek-szálnak" ha 10-es lett a gym.
A falusi kissrácoknak így a hiénák miatt esélye sincs.
-
FxMx
csendes tag
válasz
bilon73 #9260 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. A tizen-huszon trainer-ek sorsa szinte meg van pecsételve. Amennyiben nem tudnak lecsapódó lasztira ugrani (azaz üres slot), akkor önerőből esélytelenek.
Az ellen gym szétszedése pedig pusztán poti-pocsékolás a részükről. Igaz, ha egy magasabb szintű szétszed egyet és egy kicsi mont tesz be (ilyenkor a szintén magasabb szintűek csúnyán néznek rá), akkor lehet esélyük. Nehéz jól tenni...Nyilván leegyszerűsítettem az egyenletet a "járkálós" társakkal.
-
válasz
bilon73 #9068 üzenetére
+1
Én/mi iOS-en játszunk, nem tudom, hogy van-e mód ezekre az alternatív megoldásokra. Engem is bosszantanak a láthatatlan játékosok és az is, hogy a 8 és 10 éves fiaimnak kell magyaráznom a youtube-on látott "csodákat"...
Ezzel együtt tegnap jót kirándultunk a Merzse-mocsárban, ahol rengeteg igazi madár hangoskodott. Azért mentünk oda, mert az osztálytársaik ott fogtak Gyarados-t... persze nem fogtunk, de nagyokat röhögtünk, melyik madár hangja lehet a bújkáló G. Ha ki tudom őket rángatni kirándulni ezzel, nekem már jó a játék, ők pedig más szemmel nézik a szobajátékosokat, illetve az általuk űzött Pokémon Sit tevékenységet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest