-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
A gym rework második hete óta (kb. ~ 1 hónapja) nem nagyon játszottam elveszett a motiváció, most az eventre visszatértem picit mert érdekelt. De sajnos ahogyan tapasztalom visszatértünk az egy évvel ezelőtti játékminōséghez:
- többször bezárja magát (összeomlik) az alkalmazás
- folyamatos network error főleg gymeknél de időnként csak úgy (emiatt ugrott a napi free raid pass is)
- elkezd lagolni a játék bizonyos helyszíneken, főként ha gyorsan megyek (pl. BKV)
- Többször annyira bugol a játék muszáj a telefont újraindírani, csak úgy áll helyreAz az érdekes hogy mikor utoljára játszottam egyik hiba sem volt jelen (és minden más appom hibátlanul megy), de úgy látszik megint haladunk a játszhatatlanság fele
Telefonom: Xiaomi Redmi 3S Prime (naprakész droid 6) + 4G mobilnetMás is tapasztal hasonlókat ?
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest