- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
Szia!
Igen, pénteken rendeltem, hétfőn megjött.
De rendelés előtt még fura volt, hogy van az oldalukon egy "-stock" végződésű linken ugyanebből a telóból kb. 5eFt-tal drágábban, ami raktáron van és 1-2 munkanapon belül tudják szállítani. Felhívtam őket és tényleg, az van, hogy két különböző beszállítóval állnak szerződéses kapcsolatban (legalábbis ezt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy) és ezért lehet kétféleképpen rendelni. OK, mondom, nekem nem sürgős és ezért megrendeltem az olcsóbbat, amire 4-5 munkanapot írtak. Még péntek du. felhívtak a coolmobile-tól, hogy elküldték a csomagot és hétfőn meg fogom kapni. Meglepődtem és mondtam, hogy hát én a lassabb verziót rendeltem, erre azt mondta a hölgy, hogy valószínűleg visszamondtak egy rendelést és azért tudnak ilyen gyorsan szállítani. Szóval állítólag szerencsém volt.
Egyébként kibontottam, de be még nem kapcsoltam, most nem érek rá ezzel foglalkozni. -
negyven2
veterán
Én is innen rendeltem a nyáron. Ott se volt raktáron, és én is megkaptam ezt az üzenetet, de nekem a megrendelés leadását követő 4. napon, már a kezembe volt a készülék. Én azért a biztonság kedvéért kértem hozzá egy háztol-házig garancia szolgáltatást (vagyis ha meghibásodik, akkor jön érte a futár, és a javítás után jön is vissza).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged