Új hozzászólás Aktív témák
-
AnNa997
tag
Sziasztok!
Anyum hozzáértő ismerős javaslatára végül egy Poco X5 pro-t vett (256gb/8gb). Pont tegnap járt le a 2
hét (online rendelés) és ma lett elege, hogy nem tetszik neki, elvileg híváskor körbeforog a kijelző meg lefagy meg ilyesmik. Küldött is egy képet nekem ma, hogy ilyeneket produkál. Elvileg hívás is megszakadt már neki…
Lehetséges, hogy tényleg hibás? Vagy csak nem tudja megszokni? Nekem volt Xiaomim (Redmi 5, Mi 9t) de egyik se volt rosszTanácstalan vagyok…
Gondolom 30 napon belül csak akkor veszik vissza, ha hibás. De ennyiből nem tudom megállapítani, de ő állítja, hogy nem jó. Ezelőtt Huawei volt neki, amit folyamatosan visszasír, emiatt se tudom eldönteni, hogy nem csak szokatlan-e neki…
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felárral és fontos hibajavítással maradt a Poco X a középkategória egyik kulcsajánlata.
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest