- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
Sziasztok! Laikus vagyok rádió témában. Olyan rádiót keresek (akár cd-vel együtt), amin bejön a Petőfi rádió és esetleg osztrák adók. (Nagykanizsa és vonzáskörzetében használnám.)
Ár: Olcsóság nem hátrány. -
Dinomano
őstag
válasz
Beniii06 #3228 üzenetére
Nem adnak hozzá kábelt, de DC csatlakozó van. Ami nem egyértelmű, az az, hogy kell-e üzemi táp, vagy elég a kábel?
Ezt találtam közben:
"Működtethető a tetején található DC aljzathoz csatlakoztatott 4,5 V egyenfeszültségű adapter, napelem stb. tápforrás csatlakoztatásával is. Ez esetben az elemeket el kell távolítani." -
Dinomano
őstag
válasz
Kicsirics77 #3225 üzenetére
Akkor a SAL RPR 6 lesz a befutó. Viszont azt nézem, hogy nem adnak hozzá hálózati adaptert, kábelt.
-
Dinomano
őstag
válasz
Beniii06 #3222 üzenetére
Köszönöm az infókat. SAL RPR 6-ot, SAL RPR7-et találtam neten. Ezekről tud valaki infót? Érdemes valamilyen világvevő rádiót vennem esetleg? Az, hogy digitális világvevő rádió, pontosan mit jelent? (Egy LCD kijelzős készüléknél láttam. Csak a kijelző miatt vonatkozik rá a "digitális" jelző?
-
Dinomano
őstag
válasz
Kicsirics77 #3207 üzenetére
Szia! Sima kereskedelmi adásokat hallgatna. Szerintem a szempont az, hogy viszonylag sok mindent be lehessen fogni vele. (Gondolom, ezért gondolkodott az AM antenna booster-ben.) Olyan, hogy hordozható, olcsó és nagy hatótáv, gondolom nincs, és ez a három kritérium "kilövi" egymást.
-
Dinomano
őstag
Sziasztok!
Rádiós témában nagyon nem vagyok otthon, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. Karácsonyra vennék ajándékot a testvéremnek. Hobbiból szokott rádiót hallgatni (kisebb méretű rádión). Kinézett magának valamit neten, aminek örülne:
https://www.radiolabs.com/radio/am-radio-antennas/am-radio-antenna-signal-booster/
Nem értek hozzá. Elméletileg megnöveli az antenna hatótávját.
A kérdésem az lenne, hogy ha működőképes egy ilyen "antenna booster", van-e ennek valami Magyarországon is kapható alternatívája? Esetleg valami hasonló szoba antenna is érdekel, amire rá lehet kötni valahogy a rádiót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest