Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
MrFriday
csendes tag
Köszönöm a tanácsot. Megvolt, nekem is ez volt az első dolgom, de sajnos ez nem segített. Ma (07.15.) visszavittem, várnom kell 15 napot, de valszeg csere lesz. Remélem utána már nekem is jó lesz, mert ha nem, akkor be kell ruháznom egy Plextor-ba, ami mindent ír. Ha jól tudom, akkor augusztusban fog jönni, de sajna az a duplájába kerül.
-
cow
csendes tag
Frissíts firmwaret, azután megy rendesen. Én ahogy beraktam a gépbe, az volt az első dolog, és nem rontottam még egy lemezt sem.
-
MrFriday
csendes tag
Ma, ha minden igaz, ma visszaviszem.
-
MrFriday
csendes tag
Hello!
UDMA33- ban megy. A Nero 5.5.10.42-t használom. Így már sikerült írni lemezt (10-ből 1 x), de azt is hibásan, mert a végén kiírta, hogy nem tudja a lemezt lezárni. Azóta van, hogy max a bevezető szakaszt írja, utána leáll, de semmi hibaüzenet. Próbáltam már úgy is, hogy egy teljesen friss XP-re csak az InstantCopy-t telepítettem. Így elsőre egy lemezt megírt, de azóta az sem működik. Eljut 30-50%-ig és utána leáll, az időt még számolja, de nem ír. -
MrFriday
csendes tag
Mindenkit üdvözlök!
Szeretnék segítséget kérni. A problémám, hogy van egy pio 105-ös íróm, de nem igazán írja a lemezeket. Úgy 30-50 % környékén egyszercsak abbahagyja az írást, de nem ír semmi hibát. A lemez amire próbálok írni: primedisc 2x és maxell 2x (ezt az íróhoz adták). A programok: InstantCopy, Nero, DVD Decrypter.
Aktív témák
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest