- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
Aktív témák
-
MrFriday
csendes tag
Köszönöm a tanácsot. Megvolt, nekem is ez volt az első dolgom, de sajnos ez nem segített. Ma (07.15.) visszavittem, várnom kell 15 napot, de valszeg csere lesz. Remélem utána már nekem is jó lesz, mert ha nem, akkor be kell ruháznom egy Plextor-ba, ami mindent ír. Ha jól tudom, akkor augusztusban fog jönni, de sajna az a duplájába kerül.
-
cow
csendes tag
Frissíts firmwaret, azután megy rendesen. Én ahogy beraktam a gépbe, az volt az első dolog, és nem rontottam még egy lemezt sem.
-
MrFriday
csendes tag
Ma, ha minden igaz, ma visszaviszem.
-
MrFriday
csendes tag
Hello!
UDMA33- ban megy. A Nero 5.5.10.42-t használom. Így már sikerült írni lemezt (10-ből 1 x), de azt is hibásan, mert a végén kiírta, hogy nem tudja a lemezt lezárni. Azóta van, hogy max a bevezető szakaszt írja, utána leáll, de semmi hibaüzenet. Próbáltam már úgy is, hogy egy teljesen friss XP-re csak az InstantCopy-t telepítettem. Így elsőre egy lemezt megírt, de azóta az sem működik. Eljut 30-50%-ig és utána leáll, az időt még számolja, de nem ír. -
MrFriday
csendes tag
Mindenkit üdvözlök!
Szeretnék segítséget kérni. A problémám, hogy van egy pio 105-ös íróm, de nem igazán írja a lemezeket. Úgy 30-50 % környékén egyszercsak abbahagyja az írást, de nem ír semmi hibát. A lemez amire próbálok írni: primedisc 2x és maxell 2x (ezt az íróhoz adták). A programok: InstantCopy, Nero, DVD Decrypter.
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest