- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
Aktív témák
-
MrFriday
csendes tag
Köszönöm a tanácsot. Megvolt, nekem is ez volt az első dolgom, de sajnos ez nem segített. Ma (07.15.) visszavittem, várnom kell 15 napot, de valszeg csere lesz. Remélem utána már nekem is jó lesz, mert ha nem, akkor be kell ruháznom egy Plextor-ba, ami mindent ír. Ha jól tudom, akkor augusztusban fog jönni, de sajna az a duplájába kerül.
-
cow
csendes tag
Frissíts firmwaret, azután megy rendesen. Én ahogy beraktam a gépbe, az volt az első dolog, és nem rontottam még egy lemezt sem.
-
MrFriday
csendes tag
Ma, ha minden igaz, ma visszaviszem.
-
MrFriday
csendes tag
Hello!
UDMA33- ban megy. A Nero 5.5.10.42-t használom. Így már sikerült írni lemezt (10-ből 1 x), de azt is hibásan, mert a végén kiírta, hogy nem tudja a lemezt lezárni. Azóta van, hogy max a bevezető szakaszt írja, utána leáll, de semmi hibaüzenet. Próbáltam már úgy is, hogy egy teljesen friss XP-re csak az InstantCopy-t telepítettem. Így elsőre egy lemezt megírt, de azóta az sem működik. Eljut 30-50%-ig és utána leáll, az időt még számolja, de nem ír. -
MrFriday
csendes tag
Mindenkit üdvözlök!
Szeretnék segítséget kérni. A problémám, hogy van egy pio 105-ös íróm, de nem igazán írja a lemezeket. Úgy 30-50 % környékén egyszercsak abbahagyja az írást, de nem ír semmi hibát. A lemez amire próbálok írni: primedisc 2x és maxell 2x (ezt az íróhoz adták). A programok: InstantCopy, Nero, DVD Decrypter.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest