Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
miclucky #5633 üzenetére
Helló!
"hát az igazság az , hogy én erről olvastam,mikor felvetetted a problémát, de úgy gondoltam te is nézted a Siemens support oldalt."
Néztem én mindent és olvastam a PDF-eket.
De maga a ProSave is kiírja az OS update utáni figyelmeztetés igen válasza után, hogy most indítsam újra az eszközt.
Ezt meg is tettem el sem hiszed mennyiszer!Ami nem szerepel a leírásokban az az, hogy el kell találni azt a mágikus pillanatot (ami úgy tűnik csak a KTP600 PN sajátossága) amikor a boot loader és a prosave egyszerre "nézelődik". Ennek az esélye pedig mint kiderült rendkívül csekély.
Mivel a leírások nem említik ám, hogy tegyek NC érintkezőt a panel tápjára és nyomkodjam bátran a kapcsolódási kísérlet alatt, mert 200 restartból talán összejön egy connect.Lényegében mindent jól csináltam csak nem voltam elég kitartó (a három nap szenvedés alatt nem jött össze a fentebb említett "szerencse"). A panelt meg nem akartam teljesen tönkretenni a sok ki/be kapcsolgatással.
Szóval azt hiszem így teljes a kép.Az vesse rám az első követ aki szerint nem tettem meg az adott helyzetben mindent a siker érdekében. De azt semmiképp nem vitatom hogy vannak nálam okosabb emberek is. (ők segítettek)
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest