Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KLR
csendes tag
Sziasztok. A problémám pont a lokális változók témába vág, ezért írom ennek a folytatásába.
Egy kis előtörténet: eddig nem sok szerencsém volt Siemens-hez, de mivel a következő munkát ezzel kell megoldani, beszereztem Step7 Lite + PLCSim, meg az ST-Pro1 anyagát. Neki is fogtam a tanulgatásnak, heti/napi 1-2 órát (amennyi időt tudok szánni rá). Az FC-ket lokális változókkal deklaráltam, az OB1-ben meghíváskor rendeltem hozzá fizikai címeket. Minden működött is szépen, addig még nem írtam még egy FC-ét. Ezután állandóan elejtette az egyik blokban az SR flip-flop értékét. Néztem keresztbe is, meg hosszába, minden OK volt, semmi nem aktiválja az R ágat, de mégis... Pár nap olvasgatás után (fórum, Szirty oldala, stb), megtaláltam a hiba okát. A két FC ugyanazt a temp 0.0 cimet használja, és a második FC törli az értéket. Hogy lehet kivédeni az ilyen hibákat?A lokális változók címét nem tudom megváltoztatni, automatikusan rendeli a program a változókhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest