Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
liderces
csendes tag
válasz
byte-by
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket! Az a felállás hogy lakás felujjitásban is vagyok és kerülnöm kell a nagy kiadásokat.
Hát ugy van hogy egy "igazi" gépet szerettem volna. Mint a nagyok csak a leg kisebbet. Nézegettem a kis reléket is de árban mindennel drágábbak mintha egy valahonnan lebontott rendes PLC-t nézek. Omront egyszer régen pár éve már ajánlották, akkor nem került megvételre, mert nem volt célom csak ugy programozgassam? Az nem kihivás pár lámpát villogtatni.
Meg meló váltás miatt akkoriban feledésbe merült.Viszont most aktuális a feladat is és az elszántság is megint, lenne egy konkrét célom vele. Mit szólnátok a Mitsubishi gyártmányaihoz FX sorozat, van neki kisebb változata, 220V-ról üzemelő, 10-15 körül beszerezhető, kábelt rendelek hozzá EBAY-ről. Szoftverem megvan elvileg, pár lépést már tettem benne. 
-
Szirty
őstag
válasz
byte-by
üzenetére
Hali!
Omron CP1E-t én is tudom ajánlani. Kapuhoz annyira nem, de tanulni kiváló, mert könnyen tanulható, az Omron doksik megfogalmazása angolul gyengén tudók számára is jól érthető, sok ábrával magyaráz.
A CX-Programmer pedig hatékony és könnyen használható.
Nem kell hozzá külön drága programozó kábel, egy közönséges A-B-s USB kábel megfelel:
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát ugy van hogy egy "igazi" gépet szerettem volna. Mint a nagyok csak a leg kisebbet. Nézegettem a kis reléket is de árban mindennel drágábbak mintha egy valahonnan lebontott rendes PLC-t nézek. Omront egyszer régen pár éve már ajánlották, akkor nem került megvételre, mert nem volt célom csak ugy programozgassam? Az nem kihivás pár lámpát villogtatni.