Hirdetés
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Corsair tápok
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
üzenetére
Hali!
Szerintem civil célnál az ár a döntő szempont. MiniPC árakban nem vagyok jártas , de pl ha nem kell kijelző (mint mondjuk egy öntöző rendszernél) akkor jóval olcsóbb mondjuk vaterán egy használt PLC. Másrészről meg talán aki mondjuk PLC programozásban jártas, szívesebben használ PLC-t mint hogy PCre fejlesszen egy vezérlő szoftvert, és azt is meg kelljen tanulnia. Illetve aki PLCkkel foglalkozik (márpedig iparban ez a döntő) az lehet tud "kamionról leesett" PLCt
De én például használtam már iparban PC-t vezérlésre, és az is stabil, ha nem raknak rá hülyeségeket, és arra használják, amire kell. Az ellenkező ellen meg tudok védekezni. Bár az is igaz, hogy nem csinál semmi veszélyeset. Ha tudna emberben kárt tenni, biztos nem bíztam volna PCre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest