Hirdetés
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
üzenetére
Hali!
Szerintem civil célnál az ár a döntő szempont. MiniPC árakban nem vagyok jártas , de pl ha nem kell kijelző (mint mondjuk egy öntöző rendszernél) akkor jóval olcsóbb mondjuk vaterán egy használt PLC. Másrészről meg talán aki mondjuk PLC programozásban jártas, szívesebben használ PLC-t mint hogy PCre fejlesszen egy vezérlő szoftvert, és azt is meg kelljen tanulnia. Illetve aki PLCkkel foglalkozik (márpedig iparban ez a döntő) az lehet tud "kamionról leesett" PLCt
De én például használtam már iparban PC-t vezérlésre, és az is stabil, ha nem raknak rá hülyeségeket, és arra használják, amire kell. Az ellenkező ellen meg tudok védekezni. Bár az is igaz, hogy nem csinál semmi veszélyeset. Ha tudna emberben kárt tenni, biztos nem bíztam volna PCre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest