- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Pontos részleteket nem tudom mi volt a baj, valami kezelőpanel és s7-es kapcsolatával volt a baj, de nem kérdeztem meg a kollégát részletesen.
Az lehet hogy a neten meg lehet találni a dolgokat én is ott nézek elsőnek körül, nem szoktam rögtön véres szablyával a forgalmazóhoz rohanni...
Amit ez előttem levő ember is mondta szerintem a Siemens Mo. hozzáállásával van a gond. Ezen meg nem tudunk segíteni.A főnököm szerint drágábbak is mint pl az OMRON vagy Telemecanique. Meg ha valami beszarik akkor várjál 4 hétig míg hoznak új dolgot, addig meg megesz téged a beruházó. Nekem még nem kellett szívnom vele tehát nem mondok egyértelmű véleményt.
Meg szerintem te szépen belemásztál a Siemens S7-be legalábbis a honlapod alapján gondolom te jobban ismered mint egy átlag ember igy ismered a csinnyát-binnyát
kevesebb a szivás részedről!
Tetszik a honlapod első ránézésre, majd ha lesz időm megyek okulni hozzád és olvasgatom.
Hány éve foglalkozol ilyenekkkel?
Laci!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- Acer Predator Helios Neo - I9 ,1TB, RTX4060 8GB, 64GB !!!
- Gigabyte G5 KC (RTX 3060, 16GB RAM, 144Hz)
- Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition - komplett vízhűtés
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kevesebb a szivás részedről!