Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
Szia
A jó és rossz termék számlálását így tudtam csak megoldani, hogy a hibabitet és a terméket is léptetem. Meg ha valami kell még a későbbiekben a gépre akkor felhasználható leszRajzot linkként csatoltam a végén, vagy mire gondolsz?
Amúgy amit leírtál azt szeretném igen, a szalagon végigkövetni és selejtezni.
FIFO, erről olvasgattam de úgy konkrétan nem értem hogy működik. Ami elöször bemegy az megy ki elöször, kettő érzékelő között meghatározott számú üveg van, ha jól rémlik. De nem tudom ezzel a hiba hogyan követhető.
Érzékelőket tudok felszerelni, amennyi kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Iqos cigaretta
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest