- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos bá
csendes tag
Sziasztok!
A következő a megoldásra váró probléma. Lehet, hogy nagyon kezdő kérdés, de nekem nem sikerül megoldanom.
Egy adattömbben szeretném tárolni megadott esemény hatására bekövetkező jelváltozáskor a PLC rendszeridejét. Ki tudom olvasni, át tudom másolni, ezzel nincs baj.
10x16 bites tömb első 2x16 bitjén. Pld.: DT100 - DT109-ig van a tömb. DT 100 és DT 101-be íródna mindig a legfrissebb kiolvasott időpont, kvázi mindig csak az első két word-öt írjuk, a korábbi tartalom pedig mindig eltolódna 2-vel. Ami túllóg a tömbön, azt a gép már nem veszi számításba, mindig csak a legutolsó 5 időpont lenne eltárolva. Jelenleg automatikus átmásolgatással oldottam meg, de ez nem szép és nem dinamikus megoldás.
Tudnátok erre valami ötletes és tanulságos megoldást mondani, vagy hogy milyen irányból kellene megközelítenem a feladatot?
Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest