Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlk
újonc
Sziasztok!
Van egy AB 1794 IF4I analóg modul, és a rá kötött egyik jel nem mutat szinte semmit, az underrange bit is aktív. 4-20 mA jel. A többi csatorna jól működik. Igazából ez a csatorna is jól működik ha egy másik jelet kötök be. Már ellenőriztem a vezetékezést is. A szenzor paraméterei jól be vannak állítva, mert van másik 4 ugyan így van beállítva. Igaz a kábel meg van toldva, és nincs szigetelve, de a 4-20 mA es jel szerintem elég zavar érzéketlen. Illetve a többi is ugyan úgy van megkötve, illetve ugyan ott megy, és rendesen működnek. A vezetékezést úgy ellenőriztem, hogy kikötöttem mindent, és egymáshoz képest ellenállást mértem, először úgy hogy nincsenek rövidre zárva, majd egymással rövidre zárva, illetve néztem azt is hogy nincs e vmi testzárlat, valahol a kábeltálcánál. De semmit nem találtam. 24VDC jel.
Esetleg valakinek még valami tippje? Vagy valószínűleg a kábelezéssel lehet a gond csak még nem találtam meg ?
Köszönöm előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Robotporszívók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest