Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlk
újonc
Sziasztok!
Van egy AB 1794 IF4I analóg modul, és a rá kötött egyik jel nem mutat szinte semmit, az underrange bit is aktív. 4-20 mA jel. A többi csatorna jól működik. Igazából ez a csatorna is jól működik ha egy másik jelet kötök be. Már ellenőriztem a vezetékezést is. A szenzor paraméterei jól be vannak állítva, mert van másik 4 ugyan így van beállítva. Igaz a kábel meg van toldva, és nincs szigetelve, de a 4-20 mA es jel szerintem elég zavar érzéketlen. Illetve a többi is ugyan úgy van megkötve, illetve ugyan ott megy, és rendesen működnek. A vezetékezést úgy ellenőriztem, hogy kikötöttem mindent, és egymáshoz képest ellenállást mértem, először úgy hogy nincsenek rövidre zárva, majd egymással rövidre zárva, illetve néztem azt is hogy nincs e vmi testzárlat, valahol a kábeltálcánál. De semmit nem találtam. 24VDC jel.
Esetleg valakinek még valami tippje? Vagy valószínűleg a kábelezéssel lehet a gond csak még nem találtam meg ?
Köszönöm előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest