Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlk
csendes tag
Sziasztok!
Van egy AB 1794 IF4I analóg modul, és a rá kötött egyik jel nem mutat szinte semmit, az underrange bit is aktív. 4-20 mA jel. A többi csatorna jól működik. Igazából ez a csatorna is jól működik ha egy másik jelet kötök be. Már ellenőriztem a vezetékezést is. A szenzor paraméterei jól be vannak állítva, mert van másik 4 ugyan így van beállítva. Igaz a kábel meg van toldva, és nincs szigetelve, de a 4-20 mA es jel szerintem elég zavar érzéketlen. Illetve a többi is ugyan úgy van megkötve, illetve ugyan ott megy, és rendesen működnek. A vezetékezést úgy ellenőriztem, hogy kikötöttem mindent, és egymáshoz képest ellenállást mértem, először úgy hogy nincsenek rövidre zárva, majd egymással rövidre zárva, illetve néztem azt is hogy nincs e vmi testzárlat, valahol a kábeltálcánál. De semmit nem találtam. 24VDC jel.
Esetleg valakinek még valami tippje? Vagy valószínűleg a kábelezéssel lehet a gond csak még nem találtam meg ?
Köszönöm előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest