Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Hali Szirty!
Köszönöm a részletes választ.
Igazából egy gondolat életképességét szeretném ellenőrizni, és sokat tudna nekem segíteni az első meglátásod a kérdésben. Azok a vezérlők érdekelnének, amik már a digitális forradalom utáni időkben épültek, és épp csak annyi a bűnük, hogy túlságosan tiri-tarka a mezőny, és mint írtad, szimplán rémálom rájuk adatgyűjtést csinálni. Azoknál a vezérlőknél jól sejtem-e, hogy elég jó arányban van rajtuk egy usb port, felismerik az arra csatlakoztatott pen drive-ot, és képesek fat16 / fat32 filesystem-re log fileokat kiírni a folyamatos működésükről? Felvetném a kérdést azért, mert ha képesek rá, akkor létezik egységes felületük, amit nem is túl bonyolult kihasználni. Egyszerűen csak logfileokat kell kitükrözni távoli szerverre, és még ha mindegyiknek más is a formátuma, azok már akkor is csak karakteres adatsorok, amit már csak mérsékelt rémálom feldolgozni, még ha ezernyi félék is.
Mennyire vagyok eltévedve?
@byte-by: neked pedig ismét privi megy

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest