Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Hali Szirty!
Köszönöm a részletes választ.
Igazából egy gondolat életképességét szeretném ellenőrizni, és sokat tudna nekem segíteni az első meglátásod a kérdésben. Azok a vezérlők érdekelnének, amik már a digitális forradalom utáni időkben épültek, és épp csak annyi a bűnük, hogy túlságosan tiri-tarka a mezőny, és mint írtad, szimplán rémálom rájuk adatgyűjtést csinálni. Azoknál a vezérlőknél jól sejtem-e, hogy elég jó arányban van rajtuk egy usb port, felismerik az arra csatlakoztatott pen drive-ot, és képesek fat16 / fat32 filesystem-re log fileokat kiírni a folyamatos működésükről? Felvetném a kérdést azért, mert ha képesek rá, akkor létezik egységes felületük, amit nem is túl bonyolult kihasználni. Egyszerűen csak logfileokat kell kitükrözni távoli szerverre, és még ha mindegyiknek más is a formátuma, azok már akkor is csak karakteres adatsorok, amit már csak mérsékelt rémálom feldolgozni, még ha ezernyi félék is.
Mennyire vagyok eltévedve?
@byte-by: neked pedig ismét privi megy

Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest