Hirdetés
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
Mazsika
üzenetére
Helló!
Nem tudom mennyit segít, én gyakorlati oldalról megközelítve tudok nem túl konkrét választ adni.
Lehet hogy van olyan hely, körülmény ahova elő van írva áramvédő kapcsoló az egész betáplálásra, ilyenről nem tudok. Nem is annyira egyszerű ez mondjuk egy 400 vagy 630A-es betáp esetén.
Eddig egyetlen egy helyen láttam ilyet ahol az áramvédő kapcsoló lekólintotta a betáp szakaszolót nullfesz kioldó segítségével.Előfordulnak helyek (nedves környezet, gáztüzelő berendezés, szerviz csatlakozók) ahova kell FI relé, de azok önálló áramkörök és a FI relé csak azokat védi, nem kapcsol le mindent.
Nem is nagyon szerencsés, főleg ha a világítás is arról a szekrényről üzemel.Olyannyira nem, hogy gyakori az olyan elosztó ahol maga a főkapcsoló sem kapcsol le mindent. Bizonyos dolgok a főkapcsoló elé vannak bekötve. Pl. szekrény világítás a vezérlő rendszer törpefeszültségű ellátása, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 58.5 mm full fém tamper
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest