Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
isvarga
üzenetére
Helló István!
Úgy tűnik megint olyasmiről vitáztunk, amiben egy kicsit egyetértünk, egy kicsit meg nem.
De most már ezt a vitát ebben az irányban nincs értelme folytatni, mert egyre több személyes minősítő jelző kezd előkerülni. A veszekedés meg nem ide való dolog.
Bennem nincs ellenérzés a személyeddel kapcsolatban, ahogy nem is volt.De annyit megígérhetek, hogy a jövőben sem fogok szó nélkül elmenni olyan állítások mellett amik szerintem nem teljesen vagy egyáltalán nem igazak (pl.: hogy a galvanikus leválasztás teljesen fölösleges).
Én tárgyilagos próbálok maradni, ahogy eddig is tettem, ha nem kapod fel a vizet, a társalgás megmaradhat szigorúan szakmai keretek között.Addig is amíg újra össze nem akadunk, jó munkát... aztán ha majd megtörténik, akkor utána is! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest