Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Cutter
csendes tag
Ismét üdvözletem a szakembereknek!
Szirtynek: Na most a helyzetem annyival könnyebb lett, hogy OMRON CPM1A PLC-vel kell dolgoznom , amihez van kézikönyv, csak még annyira nem vágom mit és hogyan kellene alkalmaznom. Hasonló ahhoz a linkhez amit egyszer küldtél( Sysmac way, host link units)
Találtam egy kommunikációs protokoll programot, c++-ban lett írva, meg is van a forráskód, majd megpróbálom elküldeni neked emailen, vagy másképp. Ez a program elviekben azért íródott, hogy 2 számítógép kommunikáljon egymással rs232-n keresztül.próbáltam küldeni a plc-re azt a karaktersorozatot, amit írtál:
@01RD00000009FCS*CR (pl
CS= 57), nem reagált a plc,
cx programmer-ben is megnéztem a memóriarekeszek tartalmát, de semmit nem jelzett, nem változott semmi.
Nem tudom mennyit értesz a cx-hez, mikor a rekeszek tartalmát nézem be kell állítanom hány adatbitet küldök, milyen paritású legyen, hány stop bit legyen, meg hasonlók, lehet, hogy csak ez a probléma a programban.
Van egy másik kommunikációs program, az a neve, hogy Multiway. Itt lehet hasonló karaktersorozatokat küldeni a plc-re, mint amit írtál, itt viszont működik.
Ha esetleg tudsz valami kommunikációs programot, ahol még működne, vagy valami jó tippet nagyon megköszönném!
Előre is kösz, az eddigi segítségekért is!
Szevasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Far Cry: New Dawn
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
CS= 57), nem reagált a plc,