- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil120
senior tag
válasz Pazini #75816 üzenetére
Köszi a választ!
Öt évet használtam a G20-at CI modullal a T.home kábel tv hálózatán probléma mentesen.
Sajnos tönkre ment a CI és vennem kellett újat ezzel egy kicsit problémásabbnak tűnt már a program újság betöltése. De fagyás sohasem volt.
Most a GT60-ba tettem át a CI-t a szolgáltatói kártyával.
Abban az esetben, ha Németországot választok telepítési helyként és a nyelvet magyarra állítom, így a az újság ékezetes karrakterei jól jelennek meg.
Ha frissítem a DVB-C csatornákat és mielőtt a végére érne kiszállok belőle, esetleg több alkalommal, akkor azt úgy tölt rá, hogy felplusszolja a csatornákat, a régit nem törli és így többször ismétlődnek a csatornák.
Ebben az esetben van olyan csatorna, melynél első esetben nem tudja betölteni a Guide-ot de mésodik vagy harmadik esetben már jó, HD adásoknál is. Ezeket kiválasztva és rendezve valamint a szükségteleneket kikapcsolva tökéletesen áll össze a program rendszer.
Fagyást eddig a GT60-nál sem tapasztaltam.Remélem mások is tudják ily módon használni T-home-mal használni a készüléket, és bocsi, ha hosszú és esetleg off voltam.
-
szinimini
senior tag
válasz Pazini #67478 üzenetére
Nekem se sikrült stb nélkül véghez vinni sajnos.
Trénél azt mondták,hogy stb alján lévő chip ID-vel azonosít és ezt a kódot kellene vh hozzá adni.Ha sikerült vh megoldanod kiváncsian várom mi lett a vége
viera
Én meg nem mondom neked fejből,de volt erről szó 1-2 napja,ha vissza keresel rá tuti megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
Gyulus76
aktív tag
válasz Pazini #66137 üzenetére
Hangzatos érvek, de nem teljesen értek velük egyet. Egy drágább lejátszó lehet megbízhatóbb, lehet jobb a szoftvere, jobb a DAC, a scaler, magabiztosabban olvashat leharcolt lemezt is, és többlet szolgáltatásai lehetnek. Ezt nem vitatom.
Az alap funkció tekintetében azonban nem hiszem, hogy szemmel látható különbség lenne egy natív 1080p lejátszás során. Ha olvasási hiba lép fel, akkor nem lesz kevésbé szép a kép, hanem megakad a lejátszás, vagy bekockásodik a kép. Ez már nem VHS technika.
Épp ezért vitatom, hogy egy GT60-hoz szentségtörés lenne egy olcsóbb lejátszó. Ha már itt tartunk, inkább az egy olyan lejátszó, ami sosem lát gyári lemezt.
[ Szerkesztve ]
-
Gyulus76
aktív tag
válasz Pazini #66031 üzenetére
"Ezt a kamerarángatásos színesedést én is látom, és zavar. Ha az objektum gyorsan mozog oldalirányban, és a kamera áll, akkor is előfordul."
Ez lesz a phosphor trail (=foszfor lag).
"A másik képi hiba a folytonos színátmenetek gyűrűszerű alakzatba történő rendeződése. Jellemzően pontszerű fényforrásoknál jelentkezik."
Ez meg a poszterizáció. Az előző hozzászólásom alapján vélhetően többnyire a forrás hibája lesz, nem a tévéé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest