- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
-
nagyúr
"Sávosodást én egyáltalán nem vettem észre pedig próbálgattam golf+foci-val
vagy számomra észrevehetetlen a jelenség"Érdekes, a 42ST50 tulajok kevésbé tapasztalják a sávosodást, én még csak 50-esről hallottam, meg tapasztaltam, de lehet, nem voltam elég figyelmes.
"bár a gyengébb adásokat észre
lehet venni ekkora távolságból is melyik a hd vs sd."Komolyan??? Na neeee, hülyítesz! Meglátod a különbséget???
Normál beállításokon használom.
Mennyire érdemes beállítani a fényerőt kontraszt stb az elején?Szerintem tedd Tru Cinemára, és középállás környékén használd a fényerőt-kontrasztot, egyébként majd később sem fog sokkal több kelleni valószínűleg, bár nem ismerem az ízlésedet. Természetesen "képjavítók" ki!
-
anonym1s
őstag
Harom hete vettem ebayen egy 64gigas usb3-as pendrive-ot, ami hamisitvany volt. Azonnal irtam az eladonak hogy egy rakas szar amit kaptam es azonnal fizesse vissza a penzem. Egy oran belul valaszolt hogy "nem hamis mert o sok penzt fizetett erte". Hu bameg, - mondom magamnak - ez aztan az indok. Azonnal jelentettem ebaynek es paypalnak. Ebay letiltotta az elado pendrive hirdeteseit, paypal meg vissza fizette a penzemet. Negy nap mulva mar a szamlamon volt a penz.
Ehhez kepest ez a vatera egy nagy rakas szar.
Valaki irta hogy a vatera elsosorban onmagat vedi, aztan az eladot (mivel az elado fizet a vateranak), es legvegul a vasarlot (mivel a vasarlo nem fizet semmit a vateranak).
Csak azt felejti el a "kedves" vatera, hogy vasarlo nelkul elado sem lesz, es ha ennyire vedi a vasarlok erdekeit, akkor hamarosan nem lesz vasarlo a vateran. -
Dexar007
veterán
Hát igen..ebay-en szinte kivétel nélkül mindig a vevőnek adnak igazat.
A vatera pedig leszar mindenkit,a lényeg, hogy megkapják a tetves jutalékukat és ennyiből le van zárva..@Gábor
Tudom..nálam egyelőre nem opció a feljelentés.Senkinek sincs kedve hónapokon,esetleg éveken keresztül bíróságra járni,és semmi garancia nincs arra, hogy valaha is visszakapom a pénzem.Ezért inkább legyen egy esetlegesen javított tv-m, ami ettől függetlenül lehet ugyanúgy elmegy 3-4 évig, mert ez az y-bufferes dolog nem nagy szám.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
BBéci
legenda
A kanapé mögötti falra nem tudod felszerelni a tévét?
A zenehallgatás igényli, hogy a hangdobozok szekrényben vagy az előtt legyenek? Nem értem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kevepapa
aktív tag
Szerintem nagyon jól jársz az 50UT50-el.
(Mivel szűkös a hely, a csatlakozásra figyelj: a fejhallgatóén és az usbn kívül minden port (hdmi/scart/lan) a hátán van, a manuális csatorna/hangerő/bekapcsoló gombok és a fejhallgató/usb port pedig az oldalán, de gondolom ez utóbbiakat nemigen fogod használni.)
-
Gabor970
addikt
ejj én nem értem, nekem pont a feleségem volt aki azt mondta, na ez az a méret, amiért érdemes TV-t cserélni. Már a boltban mindjárt az 50"-es készülékekhez ment. Digi kábel az egyik legjobb, azzal nem lesz baj, ha most analóg lenne, csak kérned kell a digitálisat, ki ne hagyjad! Felfelé mindig lehet módosítani, nem baj a hűség.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
janos666
nagyúr
Én mindenképp az 50UT50-et ajánlanám ekkora távolságra.
Ha még a 3D-vel is szeretnél szórakozni, akkor pedig még ildomosabb ez a méret.Oldalirányban ne aggódj a szellőzés miatt, mert a meleg levegő mindig felfelé száll, így ha alul a talpán áll, (ami kellőképp elemeli a szekrénylap aljától) és felül is marad pár centi légrés teljes hosszban, akkor semmi gond nem lehet.
Hogy mi hogy néz ki... Szerintem kifejezetten jó érzés lehet önmagában az is, ha optimálisan ki van használva a rendelkezésre álló tér, de amiatt is kedvezőbb lehet az összkép, hogy így nem látsz be egy résen a TV mögötti árnyékos zugba.
Amit UT/ST közt mérlegelned kell, az szerintem inkább a tükröződés, mert az UT50-en nincs AR bevonat. Így ha durván 90-170 fokos szögből néz rá egy ablak, amit nem tudsz vagy nem akarsz sötétíteni és sokat néznéd világosban, akkor zavaró lehet.
De persze a bevonat sem tökéletes, ahhoz sem árt legalább egy áttetsző, de valamit mégis takaró függöny, és továbbra is a rendes sötétítés a nyerő, épp csak elfogadhatóbb a helyzet világosban is. A bevonat mellett is tükröződik valamelyest, csak kevésbé, illetve ha ez fontos, akár a GT/VT-n is gondolkodhatsz, mert azokon jobb a bevonat, mint az ST-n. És néha akár kellemetlen hátrány is lehet a bevonat, ha nincs rá szükség, mert minimálisan, de azért torzít a képen, főleg szögből nézve. Így ha mindig sötétítesz, akkor talán biztosabb is, ha nincs is.Meg ez tényleg csak mint utánajárásra okot adható kiegészítés, de még nem egészen tiszta az sem, hogy az idei modelleken gyakran megjelenő sávok azok panel inhomogenitások, vagy a filter a csíkos. Én még nem olvastam utána kellően ennek a témának, de volt már aki azt írta, hogy szerinte a filter a csíkos. Az UT50-en így kiesik ennek a veszélye, hisz nincs rajta filter. (Persze ha a panel a csíkos, akkor mindegy, mert az ugyan az minden idei FullHD modellben.)
5 év garanciára ne várj. És hacsak nincs valami vaskos akció egy áruházban, akkor szerintem inkább egy webshopból vitesd házhoz. A normálisak közül abból, ahol a legolcsóbb. Ha véletlen pixelhibás, akkor vissza tudod küldeni, ha boltban veszed, akkor nem vagy nagyon nehézkes lehet ilyenkor cserét kérni, mert elvileg nem kötelezi őket erre semmi (ellentétben a webshopokkal, akikre érvényes jogszabály vonatkozik).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Gabor970
addikt
nnom akkor az oda pont befér! A meleg nem oldalt távozik, hanem felül. Tehát ha alul be és fent ki tud áramlani a levegő, akkor én nem gondolnám, hogy gond lenne. Az 50" sokkal nagyobb élvezet mint a 42" !!! 230cm-ről tökéletes! Ha eddig nem sokat néztetek filmet / TV-t, most majd fogtok. HD csatornákat meg mediaplayert neki, és lessz öröm-boldogság karácsonyra! 50" !!!!!!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
b.lajos
tag
-
Cha-b
senior tag
Sztem nem, oldalt valóban nagyon passzentos lenne, de felül, ahol a legfontosabb a szellőzés, ott lenne bőven hely. Alig melegszenek már a plazmák, nálam sincs annyi hely amennyit ajánlanak, és langyosnál sosem volt melegebb egész napos tvzés után sem, ha megy mögötte a led akkorsem. És igen, tényleg furcsa lenne a kinézete, így elgondolva lehet idétlenül nézne ki.
Szerk.: Sanyika linkjével lesd meg ha tudod.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Mobil flották
- Politika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl