Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

Topikgazda

válasz balisz #79948 üzenetére

Szerintem sem sok esély van, hogy piszkálják még a Market-et.

"A Netflixről: erről majd akkor lehet értelmesen beszélni ha mondjuk már itt van egy éve."

Szerintem meg marketing szempontjából a legnagyobb öngyilkosság, ha induláskor nem robbantasz nagyot. Most a hírverés miatt sok ember rápróbálkozik és mit lát: minősíthetetlenül szar, nincs magyar vonatkozás sem. Nagy részük le is írja a szolgáltatást rögtön és soha rá sem fog nézni többet, jogosan!

"Ha hosszútávon nem tesznek ez ügyben semmit akkor tényleg a megássák a saját sírjukat"

Szerintem ezt már ezzel a silány debütálással megtették. Egy ilyen szolgáltatás bevezetését egyértelműen elő kell készíteni és ez itt egyértelműen elmaradt. Ennél sokkal-sokkal profibb munka lenne elvárható egy ilyen méretű és komolyságú cégtől.

"Egyébként meg nem a Blu-ray-hez szokott szemek a Netfix célcsoportja, hanem azok akik minél gyorsabban tartalomhoz akarnak jutni."

Hja, csak mindig az volt a torrentes réteg vesszőparipája, hogy milyen jó lenne, a jönne a Netflix, mert hogy mennyire átnyergelnének és fizetnének érte. Na, itt van, lehet bizonyítani. Vagy most akkor az lesz a hivatkozási alap a kibújásra, hogy milyen pocsék minőség? Sose volt jobb!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák