- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Viktor81
senior tag
válasz Piftuka #39730 üzenetére
Szia !
Sajnos olyan TV nem letezik, amely megfelel minden elvarasodnak... (foleg 200 ezerert)
Ha nem tudsz valamibol engedni, akkor valoszinuleg egy 37-40"-os LCD-nel fogsz kikotni. Ha jo kepminoseget szeretnel, akkor plazma, viszont akkor a beeges lehetosege megmarad es a fogyasztas is magasabb (bar ez alapjan nem szabad TV-t venni, mert ha gondot jelent havi 800-1000 Ft plusz a villanyszamlaban, akkor nem allsz ugy anyagilag, hogy 200k-ert vegyel TV-t.) Amiket irtal, en is az X50-X60 modelleket ajanlanam, de ott nincsen szuro... es a TV-k medialaejatszoja felejtos, arra dedikalt eszkoz kell.
Roviden ennyi.
Udv.: V.[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
Szia,
Sajnos nagyon nehéz most neked TV-t ajánlani. Felhasználási területednek eleget tesz a plazma, az elhelyezés és a nézési távolság miatt csak 50"-os szűrővel ellátott modellt érdemes választanod. Pontos fogyasztást nem lehet plazmánál megadni, mert a nézett tartalom függvényében változik. Olyan átlagosan 150W körül fogyaszt egy 50"-os készülék.
Én az 50ST60-at ajánlom, de nem most, hanem év vége fele, amikor az ára 220-250 alá is beeshet. Ez az első modell, amin szűrő van, és a képminősége is nagyon jó a tesztek alapján, túltesz az elődjén, pedig az is remek TV.
Szaggatásmentesen egyik TV-be épített médialejátszó sem fog lejátszani mert 60Hz-re eröltetik a 24p-s anyagot. Támogatásuk nagyjából rendben van, de meg sem közelíti egy dedikált médialejátszóét, ahogy a képminőségük sem.
Minden plazma be tud égni, oda kell rá figyelni. A többiek által ajánlott X60 sem rossz vétel, de kontrasztban és képminőségben jelentősen le van maradva az ST60-tól, bevonat sincs rajta, ezáltal eléggé tükröződik. Viszont olcsó(bb).
0% THM-es akció miatt ne rohanj a boltba, mert minden nagy multiban van már szinte kéthavonta. Általában felváltva: MM, ED, Euronics, Tesco... stb.[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Ha DVD filmeket néznél rajta szinte, akkor neked elég egy sima HD készülék is. Én a TX-P50X60E készüléket ajánlanám. Ez sima HD készülék, kiváló képminőséggel. 50" (127cm)
180k körül van.
De év végére jóval lemegy az ára ennek is. De gondolom mostanában szeretnél új tv-t vásárolni.Vagy esetlege egy samsung HD készülék szintén plazma.
Samsung PS51E450
150k körül van és ha jól látom itt ott még lehet kapni. De én a panát venném.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Ispy
veterán
Szerintem is inkább a méretet kéne preferálnod a 3D helyett. Sajnos az összeg, amit megadtál kevés 50''-os fullhd 3D-s tévéhez, mert az ST60 jelenleg 300k és várhatóan év végén fog csak benézni 250k alá.
Egyébként írtad, hogy főleg tv adás és DVD menne rajta, arra szerintem teljesen jó lenne a 50X60 (ez HD Ready és nem 3D-s).
Ha tv háttal van az ablaknak, akkor a sötétítés sem szükséges szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
kolosszus87
senior tag
Én a Panasonic 50X60-at ajánlanám neked, a nézési távolságodhoz kellene ez a 127 centis képátló, a Panashopnál most 180 ezer Ft 3 év garival. Kábel tv-hez és DVD-hez tökéletes megoldás. Egyetlen hátránya, hogy szűrő az nincs rajta, szóval legalább a félhomályt valahogy meg kellene oldani a szobában, ha ez gond akkor marad valamilyen lcd lényegesen fosabb képminőséggel, mert szűrős plazma 50"-os méretben (ST60) 300 rugó fölött kezdődik.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest