- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HP notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Zolee38
csendes tag
válasz gazsibacsi #30108 üzenetére
Elvileg USB - röl is telepít firmware-t, ha valahonnan meg tudnád szerezni (LG terméktámogatás) letölteni pendrájvra a régebbit és onnan telepíteni, feltéve, hogy elfogadja a tv a régebbi firmet. Egy próbát megér!
Most látom DMfan meg előzött, alaplapoknál működik a régi vissza tétele, sőt telefonoknál is raktam már vissza régebbi firmware-t.
[ Szerkesztve ]
Sakkozni bokszolókkal, bokszolni sakkozókkal szeretek.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz gazsibacsi #30108 üzenetére
Az eszközök döntő hányadában nem tudsz régebbi firmware-t fölrakni, mint ami fönt van, ez gyaníthatóan a TV-knél sincs másképp. Ezért kell alaposan elolvasni a changelog-ot és esetleg benézni néhány fórumba, hogy mi a tapasztalat az új frissítéssel kapcsolatban.
Get Moded!
-
Zolee38
csendes tag
válasz gazsibacsi #30003 üzenetére
Meg ezt a verziót is olvastam: Press and hold the {MENU} button on the remote
És a {MENÜ} gombot a TV egyidejűleg & the {MENU} button on the TV at the same time
legalább 5-7 másodpercig. for at least 5-7 seconds.Tehát (LG Plazma) távirányító MENÜ gomb, és a tv MENÜ gomb, egyszerre megnyom és tart 5-7 mp. és elvileg így jön be a szerviz menü.
Sakkozni bokszolókkal, bokszolni sakkozókkal szeretek.
-
frekivalto
tag
válasz gazsibacsi #29998 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor Te írtad, hogy frissítés után eltűnt az ügyfélszolgálat - termék....nemtudommi menűből ez az üzemidő kijelzés?
Én ezért is nem frissítettem.
Erről van egy sztorim.
Felhívtam egy hivatalos LG szervízt (asszem), hogy hogy lehet megnézni az üzemidőd. Mondom nekik, valszeg a szervízmenűben lehet benne. Mondja a csóka, hogy azt csak egy külön, szervízeknek juttatott "szerviztávírányítóval" lehet megnyítni. Ledumáltam a sráccal, hogy szervizbezár után eljön hozzám, elhozza a távírányítot, és megnézzük. Feldobtam neki egy kis zsebpénzt. Eljött, végignéztünk mindent, de nem találta meg. Erre mondja, hogy utánanéz, és másnap hív, feljön, stb......
Azóta is hív........
Utána olvastam a Te hozzászólásodat arra, hogy hol is található az üzemóra kijelzés......
No comment.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Joshi
titán
válasz gazsibacsi #29998 üzenetére
Ahhoz a szervízmenübe kellene bejutni, sajnos én is kérdeztem már de nem tudja senki. Neten se találtam konkrét tippet.
-
bigmende
csendes tag
válasz gazsibacsi #26602 üzenetére
mindig tudtam, hogy a jó kapcsolatok számítanak igazán
-
bigmende
csendes tag
válasz gazsibacsi #26568 üzenetére
még két kérdés. gondolom webshopban vetted, minden rendben ment, ha igen akkor melyik shop volt az? a 2éves garanciát tudod érvényesíteni hazai márkaszervizben, vagy bolti gari van?
-
bigmende
csendes tag
válasz gazsibacsi #26534 üzenetére
nahát, itt egy nem panással beszélgetni igazán meglepő... jelen van a csendesebb kisebbség is igazából az érdekel, hogy mivel nem vagy elégedett, mi az ami nem tetszik ennyi idő után? többször nézegettem a lehetőséget különböző áruházakban és mint nem expert (nem sasszem) arra jutottam, hogy a G20-s sorozatig a panák képe nekem nem szignifikánsan jobbak a konkurensek tv-itől, persze lehet hogy az én igényeim alacsonyak. jelenleg nekem is egy 55-s crt-m van, igaz az Panasonic. kicsit olyan ez számomra, mint a nagyobb verda fapadosan(de dögösebb motorral) versus kisebb motor több extrával...persze ez nem teljesen analóg hasonlat. a játékok milyenek, egy 5év körüli gyereket lekötnek? az internetes lehetőségeket hogy értékeled? ghost? átlag fogyasztást mértél esetleg? köszi
-
szp1
addikt
válasz gazsibacsi #20086 üzenetére
Samu 50C530....
RZozo: edigital-ban 175k, és állítólag van raktáron. Ez nem NeoPDP-s.......
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Dorian
félisten
válasz gazsibacsi #20086 üzenetére
Max kb 25 Hsz-t kellett volna visszaolvasnod, és megspóroltad volna az írásra fordított idődet.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
szp1
addikt
válasz gazsibacsi #19273 üzenetére
Hát ez aztán tényleg barátságos ár.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
DM-Fan
nagyúr
válasz gazsibacsi #19197 üzenetére
Minőségben legjobban a Hello HD-val jársz.
Mondjuk én fullHD plazmát nem elsődlegesen a TV-adások miatt vennék, viszont ha van sok HD-tartalmad, nem nagy a nézési távolságod és elegendő összeget szánsz rá, akkor érdemes beruházni rá.
Az 50PK550 ár/érték arányban kiváló, mint TV azonban annyira nem. Általános felhasználásra megfelelő, az áráért korrekt készülék, de ahogy fent is írtam, vannak hiányosságai, tehát ha magas szintű elvárásaid vannak a képminőség, illetve lejátszási folyamatosság terén, akkor gondold át még egyszer és nézd meg a Samsung, illetve a Panasonic kínálatát is! Hasonló árban ajánlható pl. a Samsung 50C530, vagy a Panasonic 46S20.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Attici
őstag
Nekem nagyon tetszett az 550-es és majdnem meg is vettem,de a C430-as Samut leáraztak, ezért azt vettem meg.
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
kutyás01
csendes tag
Először is szeretném ha tudnád, hogy nem vagyok profi csak lelkes olvasója a fórumnak , ill. plazma tulajdonos ( Pana U20 ). Amenyiben eldöntöted hogy plazmát akarsz vásárolni akkor a következő lenne a minőségi sorrend : Panasonic , Samsung, Lg.
Ezt a véleményemet felhasználói tapasztalatból ill. rengeteg utánolvasás alapján mondom.
A satelit szolgáltatók küzül a digit felejtsd el, csak T- home , vagy a Upc jöhet szóba.