Hirdetés
Aktív témák
-
Attici
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert eldöntöttem, hogy kicserélem (átmegy a hálószobába a kicsi helyére!) az öreg (4éves) SAMSUNG CW-29A2083 tv- met egy kicsit nagyobbra , mert már úgyis van set top boxom, akkor élvezzem is! A csövesek után nekem is a plazmákra esett a választásom a képminőség és az ár/érték miatt. Láttam már olyan LED-es LCD-t aminek tetszett a képe, de az árából minimum két plazmát veszek! A választásom jelenleg az LG - 42PQ3000-esre esett ami 120 ezer Ft körül (a SAMU még 150e volt!) mozog ami elég jó árnak tűnik. LG-re azért esett a választás, mert olcsón tudok hozzá alkatrészt ami a Panáról nem mondható el mert ahhoz horror árban van az alkatrész. (Bár az is igaz, hogy az első Pana TV-m (76e Ft volt 94-ben) a mai napig működik, csak a távirányítóját kellett többször cserélni!)
Na szóval valaki tud valami jót vagy rosszat a LG - 42PQ3000 tv-ről? 120 ezret megér?
Előre is köszi mindenkinek és bocsi a monológért!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
válasz DM-Fan #12003 üzenetére
Magát a Panasonicot azért nem nevezném a "legjobb gyártó"-nak, csupán ebben a szegmensben neki van a legtöbb fejlesztése.Nem a Philips gyártotta a legjobb kazettás magnókat és nem a JVC a legjobb VHS lejátszót, csak a Sony a legjobb MD-t , de ez más tészta.
A javítás számomra igen fontos, mert ezzel foglalkozom, tehát nem kerül pénzbe az alkatrész viszont annál többe. Pl.: míg egy gyári LG távszab 3e addig a Pana 15! Nem mindegy! A Pana sem hozza már a régi minőségét amikor még mindent japánban gyártottak, tehát igenis oda kell figyelni, hogy később meglehet- e javítani a készüléket vagy olcsóbb kidobni.
Tudom, hogy Pana rajongó vagy és tisztellek is érte, de engem jobban érdekel, hogy mi van a készülékekben és azt később meg is lehet javítani. Nekem is volt több Pana videóm (csak Alu mechanikás!), TV-m, walkman-em, deck-em és szerettem is őket mégis Samsung TV-t vettem utoljára , mert a Pana utolsó szériás crt-i vagy nagyon gyengék voltak vagy nem is mertek sajátot rakni a tv-ikbe. A samu viszont szebb is volt , 3 évet is adott, többet is tudott, de drágább is volt.
Biztos, hogy az a Pana jobban megéri az árát mint az LG? Vagy csak a Pana-fan beszél belőled?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
Sziasztok!
Már nagyon rá vagyok izgulva a plazma vásárlásra, de nem tudok dönteni.
Eddig az LG 42PJ550-est néztem ki a médialejátszás miatt, de egyenlőre csak netes boltokban lehet kapni, azokra pedig nem terjed ki az LG Magyarorstzágos gar. Boltokban pedig csak a 350-est láttam, ami nem játszik le divX-et.Most viszont a Mediában akciós a Samsung PS50C430A1! Kb. egy árban van a kát gép viszont a Samu nagyobb és lehet kapni! Jó választás?
Ki mit tud ezekről a gépekről?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
-
Attici
őstag
Akkor telefonálj be egy LG márkaszervízbe és kérdezd meg, hogy elfogadják-e! Én megkérdezetem a központban is és azt mondták, hogy nem! Amiket nem az LG hoz be arra a forgalmazó vállal garanciát, hogy milyet az kérdéses! LG szervízben azt válaszolták, hogy az EU garosokat kénytelenek elhajtani, mert az LG Magyarország nem fizet érte! Nem bolt nekik mások hasznára garanciát vállalni! Ettől olcsóbbak a netes boltok!
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
Baromi egyszerű! Csak meg kell kérdezni a boltot, hogy milyen garival adja. A legtöbbhöz oda van írva, hogy EU-s. Ha mégis Mo-s akkor semmi gond! Amelyik olcsó volt és megkérdeztem az mind EU-s volt! Amitől olcsóbbak az az, hogy nincs raktárkészlet, nem áll benne a pénze, azt hozza amit rendelnek tőle! Viszont a multik olcsóbban jutnak a termékhez, mert nagy tételben vásárolnak, fél éves átutalással. Viszont nagyobb az árrés is!
-
Attici
őstag
-
Attici
őstag
Ja és még amit lefelejtettem: MADE IN HUNGARY !!!
-
Attici
őstag
Beüzemeltem a PS50C430-as Samumat és be kell látnom, hogy nem bántam meg, hogy nem a 42-es LG-t vettem, bár kikapcsolva egy kicsit drabálisnak tűnik. Ma próbáltam a médialejátszóját és el kell mondanom, hogy tökéletes! A 773-as Samu asztali rögzítő nem tud ennyi formátumot és ilyen egyenletes divX-et lejátszani! Eddig nem találtam olyan formátumot amit ne tudna lejátszani. Érdekes viszont, hogy a divX-ben szebb és tisztább képet (már-már tökéletes) produkál mint a digitális UPC-vel. Kár hogy nincs a UPC dobozán HDMI! UPC-sek azt mondták, hogy náluk nincs CI kártya, mert a dekóder kódol és nem a kártya. Viszont kipróbáltam HDMI-n a PC-t (HD 4890-es HDMI kimenetén) és engedte 1920x1080-as felbontásban használni, viszont körben volt egy 5cm-es keret.Miért? El lehet tüntetni?
-
Attici
őstag
NEM-NEM!
Az asztali 773-ason láttam akadozásokat. A TV-n még egyszer sem! Minden bemenetről kiválóan működik, bár az analóg adás elég mosott. Szerintem egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni, ezért az árért ez volt a legjobb választás! Ettől jobb képet csak a CRT tud, de az nincs ekkorában és már nem is gyártják! A szolgáltatásai pedig majdnem tökéletesek! Lehetne rajta analóg hang kimenet, mert a mai TV-knek nem éppen a hangjuk az erősségük. Bár nem is lehet elvárni azoktól a pici vacakoktól, hogy rendesen szóljanak. Az öreg 100Hz-es Grundigomban még 3 utas hangrendszer volt, amellet ez csak úgy szól mint egy Sokol rádió! De az igaz,hogy az 92-ben még 300 ezer volt! Akkor az egy kicsit többet ért. De van rajta optikai kimenet majd rákötöm a Sony MD-re, csak nincs még olyan hosszú optikai kábelem, addig a DVD kimenetét használom!Aki még nem vette meg a Mediában a Samsung PS50C430-t 150e-ért annak csak ajánlani tudom! Ennyiért szerintem nincsen jobb! (Amíg Köbüki meg nem küldi a HoloTV-t!) Akinek nagyon fontos a tükröződés mentesség az vegyen egy drágább modelt.
Egyébként meg az Auchan-ban most a 50B430-as van 150-ért!
-
Attici
őstag
válasz bajzso #13515 üzenetére
Igen tükröződik, de csak világos szobában látod.
Ár/értékben viszont tutira a 50C430-as a nyerő! Az 530-as szerintem ugyanez, csak Full HD-s. Ki tudod használni a Full HD-t? Mennyiért láttad az 530-ast? Mert a 430-as most csak 150! Én Pénteken vettem, tehát nincs nagy tapasztalatom vele, de eddig nem sikerült megfogni. Minden formátumot megevett! Az analóg tuner képe nem az igazi, de szerintem ebben a méretben egyiknek sem! A 72-es Samumon nem vettem észte, hogy ennyire rossz az antenna.Nem tudom hol olvastátok, de az LG nem hagyja abba (egyenlőre) a plazma gyártást. Folyamatosan fejlesztik, bár az tény ,hogy a LED-es és a 3D-s LCD-ket jobban preferálják, mert annak jobb a piaca, a plazmáké pedig gyengül.
[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
válasz nobeige #13627 üzenetére
Én is játszottam az ECO-val, de nekem sem tünik fel semmi változás!
Hihetetlen, hogy mennyi mindent lehet rajta állítgatni, ha így hasladok akkor még egy hónap múlva sem lesz beállítva tökéletesen!
Egyébként a C430-asnak hol van a fény érzékelő "szeme"? A B430-ason láttam, de az enyémen nem. Nem az infra szemre gondolok!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
válasz gazsibacsi #19197 üzenetére
Nekem nagyon tetszett az 550-es és majdnem meg is vettem,de a C430-as Samut leáraztak, ezért azt vettem meg.
-
Attici
őstag
válasz kutyás01 #19198 üzenetére
Ez inkább az ár sorrend. ha ugyan azon az áron nézed őket akkor a Pana leghátul van! Természetesen a csúcs Panák verik a többieket, de ki az a hülye aki képes érte annyit adni(ja tudom a Panasonic Fanok!).
Ár/érték arányban az LG-k Samuk jobbak és minőségben és tudásra egyformák (az új LG-k nagyon jók lettek!)."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest