Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
Köszi
Blu-Ray lejátszó téma egyelőre jegelve, ha meglesz a Harman akkor anyagilag elértem a véget :-)
De vettem egy WD TV Live-ot és USB-s HDD-ről 1080p-s mkv-k számomra hibátlan képminőséget produkálnak.... El se tudom képzelni, hogy egy blu-ray miben lehet még szebb
Egyébként már öt éve tervezem ill. álmodozok egy nekem megfelelő házimozi szetten, csak most értem el ide, hogy megengedhettem magamnak. Előbb kellett egy nagy lakás, teljesen felújítva + új bútorokkal + asszonynak meglegyen minden, aztán most eljött az én időm. Mivel a sorrendben előrébb állt a párom, így most nem szól bele, hogy mit veszek és mennyiért :-) Különben is a legjobb közös programunk a filmezés
Aktív témák
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest