Hirdetés
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Jaj, a PH-s tesztben levő beállításokat ne nagyon ajánld senkinek, mert olyan szinten vannak elcseszve, amennyire csak lehet. 60-as kontrasztérték?
Te úristen! Nem is értem, ezt hogy tudták ennyire benézni, szinte izzik a panel alatta (nekem jelenleg - sötét szobához kalibrálva 28-as a kontrasztértékem és -2 a fényerő, ez adja az ideális, természetes képet, eddig mindenki megjegyezte, aki látta, hogy nagyon kellemes képe van). A Geeks értékei már közelebb vannak az optimálishoz, de még azon is lehet finomítani bőven - persze ez lejátszófüggő is.
"de a tv-t még nem kalibráltattam, mert szerintem felesleges."
Mint minden valamirevaló megjelenítőt, így a TV-t is be kell kalibrálni (ha nem is feltétlenül hardveresen - ha úgy tetszik: finomhangolni kell), különösen egy olyan szintű TV-t, mint a G20, ahol igen finom léptékben és precízen lehet beállítani minden lényeges értéket.
Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megújult a PROHARDVER!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Arena Breakout: Infinite
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest