- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Digitalis #27605 üzenetére
Teljesen egyetértek, ennyiből én is a 65VT20-at venném, messze lelépi a linkelt Kuro-t szinte minden tekintetben. Múltkor sikerült behatóbban megvizslatnom a 65VT20-at és hát - igencsak brutális készülék, mind méretben, mind képminőséget tekintve. Nem nagyon tudtam hol belekötni, zseniális képe volt, pedig elsődlegesen 2D módban nézegettem.
Egyébként is, aki ennyi pénzt hajlandó kiadni egy használt TV-re, az szerintem nem teljesen normális. Lényegtelen, hogy kap-e rá garanciát vagy sem, cserélni már úgysem tudják újra, ha meg esetleg javítanák, az a tudat igencsak nyomasztó lenne, hogy kiad az ember 1,5+ mFt-ot egy készülékre, amiben nem sokkal később cserélni kell alkatrészt, aztán vagy jó lesz, vagy nem.
Jó volt a Kuro, ezt el kell ismerni, de ár/érték arányban a létező legrosszabb választás, nem véletlenül hagyott fel a gyártásával a Pioneer. Negyedáron lehet kapni ma már közel olyan jó plazmát.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest