- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz keIdor #43815 üzenetére
Nekem is már vagy 3 éves a Pro kontrollere és semmi baja... szerintem nem csak a szórás nagy, hanem a felhasználók használati módja is.
Vannak akik olyan felesleges erővel üzemeltetik a karokat és a gombokat izgalmukban, hogy tönkrevágnak bármit.
Ezzel semmi gond alapvetően, mindenki más meg máshogy éli bele magát a játékba.
De sokat segít ha tudatosan figyelsz, legalább addig amíg nem alakul át "izommemóriává", hogy nem bánsz durván a kontrollerrel... mert apró erővel is pont ugyanannyira fog adott irányba menni a karakter és a ravaszra lőni, mintha durván bánsz vele.
Ez van... meg kell tanulni, aztán egy idő után nem lesz gond.Vagy pedig marad a szervíz meg a kontrollerek vásárlása.
Persze ettől független el tudom képzelni, hogy a DS5 picit gyengébb ilyen szempontból. Nem erre a terhelésre tervezték.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest