- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabflag
csendes tag
válasz javorszky #163560 üzenetére
A megjelenéstől kezdve használtam a psvr-t, akkor még “sima” ps4-en. Azon nekem is olyan volt... majd előrendeltem a pro-t ami megoldotta ezt a problémát de a felbontás itt sem az igazi. Ebben a generációban ennyi van, talán 2-3 generáció mulva már a felbontással sem lesz gond, de még az is kezdetleges technológia lesz ahoz képest ami szerintem a cél.
PSN ID: gabflagBLNT
-
gabflag
csendes tag
-
gabflag
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Eddig egy 27"es acer fullhd led monitoron játszottam (ennek 2ms a válaszideje) , erre van kötve a ps4 és a pc is. Szeretnék váltani tv-re. LG vagy Sony érdekelne. Film nézésre és játékra. Mekkora az az input lag amivel hasonló élményt tud nyújtani egy tv mint a monitorom? LG-k
Sony-k
Köszönöm előre is, illetve ha nem ide tartozik akkor kérem töröljék.PSN ID: gabflagBLNT
-
gabflag
csendes tag
Üdv! Csak nekem szarakszik tegnap óta a psn? A store ba sem tudok belépni... Lemaradtam valamiről karbantartás stb?
-
gabflag
csendes tag
Sziasztok! Aktiválni akartam a Blood Ruby csomagot és ezt írja ki WE ARE SORRY BUT THIS OFFER IS NOT AVAILABLE IN YOUR REGION. Magyar psn hez van kapcsolva a uplay fiókom.
-
gabflag
csendes tag
Üdv! Aki akar vegyen fel psn id gabflagBLNT
-
gabflag
csendes tag
A Gameshop-nál rendeltem elő a PS4 Killzone Bundle-t, mert a nagyobbik csomag már nem volt. Direkt előrendelői kártyával kértem, hogy ne legyen baj. Kértem még hozzá egy ds4 kontrollert és egy kamerát is.Ami a nagyobbik csomagban lett volna ugye. Erre nemrég kaptam egy mailt, hogy a Ps4 csomagot és a kontrollert átadták a futárszolgálatnak és 1-2 munkanap a szállítás ( a kamera itt már nem is szerepelt a listán)! Felhívtam őket, erre hosszas várakozás után azt mondták, hogy kicsit elcsúsztak ezzel az egésszel, sok volt a megrendelés, bla,bla... Mire rákérdeztem, hogy hol van a kamera amit szintén előrendeltem. A válasz az volt, hogy "azt utólag küldjük ahogy lesz belőle". Ha ez így működik akkor miért hirdették az előrendelői kártyát, hogy garantálják nekem a 13.ai kiszállítást? Illetve ha módosították a rendelésem akkor arról nem kéne tájékoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Opel topik
- Autós topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok