- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
Így van! Nekem nem volt unalmas, én simán el voltam vele hetekig! Igaz, én nem is tudok minden nap játszani! Tervezem, hogy majd kifosztok minden rejtekhelyet, meg begyűjtök mindent, de közben elkezdtem a divízsönt, meg az AC Syndicate-t, amiben szintén van bőven gyűjtögetni való!
Gamertag: Vasy09
-
crue
őstag
Rákerestem és sajnos kiderült, hogy több mellékküldetésnél is előjöhet ilyesmi. Én ebbe az egybe szaladtam bele, de mivel nincs lehetőség a küldetések újrajátszására, így sajnos a probléma mindezidáig megoldatlan maradt. Egyedüli megoldás az időnkénti biztonsági másolat készítése a jó mentésekről. Én ilyet nem csináltam természetesen.
A bug oka az, ha mondjuk egy ellenséges autó a megsemmisítendő objektum mellett robban fel és viszi magával azt is, akkor a játék azt nem "számolja bele". Utána meg nem lehet újra felrobbantani, mert már fel van. -
Wlac
Ármester
Pedig ha egy kicsit is szereted az RPG-ket, akkor a The Witcher 3 kötelező. A Sniper Elite 3 pont kimaradt, de ha olyan, mint a 2 volt, akkor ugyan messze nem egy kategória az előbbivel. Jó a Sniper Elite széria is, az első részt oda-vissza többször végignyomtam, de a The Witcher... nos, az tényleg a játékevolúció egyik csúcsa. (Áá, elfogult? Én? Dehogy! )
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
kevepapa
aktív tag
A Naughty Dog játékai, az Alien Isolation, valamint a GTA V mellett a Witcher 3 és az Arkham Knight adta a legnagyobb játékélményt mióta konzolra váltottam. Kár volna bármelyiket is kihagyni. Egyébként az Arkham Asylum és az Arkham City is zseniális, az Origins kicsit fáradt, de szvsz az Arkham Knight az a széria - és a jelen generációs tps játékok egyik - csúcsa.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest