-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yummy
tag
Baratnommel eloszor mi is kazuar fokozaton kezdtuk ott ugye csak az also sort kell hasznalni. Az 1-2 szam volt max. Aztan mentunk is regularra. O ott szokott jatszogatni, legtobbet en is, bar mar nagyjabol mindent megprobalok advanceden is. Valtozo mert van amit 90% folott is megcsinalok advanceden de van amit 70 korul expert pedig lehetetlen, az embertelen.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Hamar bele lehet jönni. S erre is igaz mint az eddigiekre: ha rontasz, ne pánikolj, amin áthaladtál engedd el, ne pengesd le megkésve - ált. ez megy nehezen embereknek - hanem próbáld újra felvenni az ütemet, párat rontás után direkt hagyj ki amik úgyse fognak összejönni, addig rendeződj agyban Igaz itt nem tudod elbukni a dalokat mint az előzőekben ha jól sejtem?
Sajnos hozzászóltam én is amihez nem kellett volna
Viszont a GH Livehoz annyit mondtam abban a hszben, h kicsit magas lehet a nehézségi fok alap beállításon, ez ne vegye el senkinek se a kedvét van még 3-4 szinttel könnyebb nehézségi szint is (meg nehezebb is )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Óra topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Xbox Series X 1TB