Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Elnézést, tényleg rosszul fogalmaztam. Igzából nem tudom, hogy konkrétan store felületről mit lehet látni, mer ugyan telefonról csak egy verziót látok, ha a kérdező bevonta a java verziót, gondoltam a store akár hozhat fals java verziót is.
Ami azért lehetne, mert a microsoft pc-n bundliban árulja, ezért bármelyiket veszed, kvázi ugyanazt a verziót kapod (mert mind a kettőt megkapod). Olyan bugok pedig be szoktak csúszni, hogy más platform is megjeleniti azokat a bundli elemeket, amik amúgy nem elérhetők az adott platformon.
Szóval, ott azt akartam írni, hogyha véletlenül lenne olyan, hogy java edition a storeban, azzal is a bedrockot kapja az ember. Ha biztosra akar menni és több verziót listáz a store, akkor bedrockot kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kendek