-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #240133 üzenetére
Az 1999-es változat is ennyi volt, játékidőban. Illetve mondták, hogy az RE2 és RE3 Remake-et egyszerre kezdték el fejleszteni, nyílván az RE2-t csinálták meg hamarabb, az kapott prioritást a sorrend miatt. Én nem érzem átverve magam, játszottam a régiekkel PS1-en annak idején, tudom mennyi játékórára kell számítanom körülbelül. Ezért lett hamar itt a folytatás.
Senki nem mondta amúgy, hogy megér 60€-t. Annak éri meg, aki szereti a szériát és nem akar várni (én), egyébként kb. felér éri játékidő alapján. Ahogy a legtöbb mai címnél is ez a helyzet, mindenki döntse el órabére/értékrendje alapján, hogy mikor és mennyiért szerzi be.
Nem DLC! az RE2 is 3-4 óra volt/karakter és a story szinte semmiben nem tért el, sőt, hülyén volt összerakva az egész. Ezek hibák, amikkel én tisztában vagyok, gondoltam, hogy ez sem lesz tökéletes.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
- Eladó Switch Játékok - Mariokart 8 deluxe, Mario Tennis Aces, Need for Speed Hot Pursuit
- PS4 Pro 1 TB FW 11.00 + Játékok + Goldhen + AutoHen + Thermal Kryonaut paszta + Extreme thermalpad
- Eladó GameCity konzolbolt vásárlási utalvány 32e Ft helyett 27e Ft
- Xbox Velocity Green kontroller, max 2x használt, +garancia
- Eladó PS5 God of War: Ragnarök vagy csere The Last of Us Part II Remastered-re
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest