-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Első körben nyugtáztam, hogy bazz ezekért fizetni kell betában is.
Akkor találtam valami ultra gagyi játékot ami ingyenes, na mondom azt kipróbálom.
A végén meg az várt, hogy nem indul el a játék, mert szerinte szar a netem. 40/20 Digi LAN.
Gyors béta teszt volt ez részemről.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
Az elég epic fail hogy a betaban is fizetni kell a kölcsönzésért, az pedig mégnagyobb fail hogy mennyire drága a kölcsönzés, nem sok értelmét látom 30usd-ért 3 hónapra kikölcsönözni vaamit amit 10-20 usd-ért meg tudsz venni, örökre (igaz másik platformon, de ugyanazért a játékért ugyanazon a színvonalon, sőt kicsit rosszabb mert valamennyit biztos tömörít a ps3 adta képen + input lag... Ha 3 hónap feleannyiba kerülne/ugyanannyiért örökre megkapnám akkor azt mondanám ok, lehet van értelme, de limitált időre drágábban kölcsönözni mint venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok