- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Anonymus X #23000 üzenetére
simán örülök én is, főleg mivel eddig a PS exkluzív címekbe bele se szagoltam, szóval egy Uncharted trilógia, egy GOW trilógia sima vétel lenne nálam.
Egyébként überkonzoltól rendeltem meg a PS4-et, nagyon jó áraik vannak. Alapgép van 116k-ért.
Eddig az egyetlen autós game PS4-re a Rivals?
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Anonymus X #23000 üzenetére
Az újra kiadás azért is jó, mert eleve sikeres játékokat, tehát tényleg jó játékokat kapunk... Aki nem játszott vele, annak pláne jó... Akinek régi kedvence, az is biztos szívesen veszi újra feljavítva, jobb sebességgel...
Ráadásul nem kell rá várni 2-3 évet hanem viszonylag gyorsan a kezünkben tarthatjuk... Én például a The Last US-t várom ebben az évben a legjobban! És mindjárt itt is lesz!
Az Uncharted-eknél is mindig azzal fantáziáltam, hogy milyen jó is lenne ez 1080p-ben 60fps-el és még nagyobb textúrákkal? Ez volt akkor mindenki álma! Jobb későn mint soha... Csal legyen igaz, az is hogy kiadják egyben a Unchated 1-2-3mat...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Lightyear - befektetési app
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Opel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok