- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz ldave #207483 üzenetére
No, most hétvégén lepörögött a Prey stáblista, kétszer is (
). Továbbra is zseniális játéknak tartom, a hibáival együtt is. Nem is tudom ki írta már, hogy elspoilerezték neki a játék végét és emiatt nem is folytatta, hát erre csak azt tudom mondani, hogyha addig tetszett neki a játék, akkor hatalmas hibát követett el, az a játék legvégi jelenet semmit nem vesz el a korábbiakból.a két alapvető befejezésre gondolok A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz ldave #207483 üzenetére
Mikor meg akartam venni a Dishonored 2-t, akkor néztem a bundle-t amiben a Prey is benne van. 6k-ért is volt akcióban. Aztán hamarabb lett a Dishonored 2 önállóan akciós, ezért azt vettem csak meg végül.
Köszi, hogy írtál róla. Érdekesnek is tűnik. De nem tudom bele fog e férni még ebben a genben nekem. Főleg, hogy a Dishonored 2-is ennyire mellé ment.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- Eladó Switch Játékok - Mariokart 8 deluxe, Mario Tennis Aces, Need for Speed Hot Pursuit
- PS4 Pro 1 TB FW 11.00 + Játékok + Goldhen + AutoHen + Thermal Kryonaut paszta + Extreme thermalpad
- Eladó GameCity konzolbolt vásárlási utalvány 32e Ft helyett 27e Ft
- Xbox Velocity Green kontroller, max 2x használt, +garancia
- Eladó PS5 God of War: Ragnarök vagy csere The Last of Us Part II Remastered-re
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest