-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
válasz Rigormortiis #202962 üzenetére
+1 .
De elvárjuk, hogy legyen minden játékban magyar felirat. -
Neoteric
addikt
US account eseseteben a szoftveres problemakat most is siman el lehet intezni amerikai supporttal, en is tettem mar szamtalanszor. Hardveres mar mas teszta, de ha hivatalosan arulnak Magyarorszagon konzolt, akkor a garanciazast is meg kell oldaniuk, mivel ott meg nem a profil nacioja szamit, hanem, hogy hol vetted a konzolt.
Engem pl hidegen hagy a magyar felirat, ugyhogy ha megkaphatom ugyanazt sokkal olcsobban, akkor nem leszek sajat penztarcam ellensege. Ettol fuggetlenul szerintem a Detroit meger 6k-t is boven, anno nekem $60-t is megerte, a maga nemeben egyedulallo cucc.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Carlos Padre
veterán
Mikor nem volt hivatalos magyar store és képviselet akkor az volt a baj. Most van, úgyhogy most más a baj. Olyan sose lesz, hogy valami nem lesz keserű, ilyen a magyarlét.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
"nem tudom, pontosan hogy hívjak az itteni divíziót"
Úgy, hogy, Szandráék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Torrent meghívó kunyeráló
- Router gondok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok