- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #189970 üzenetére
Angolt mindegyik tartalmaz, de általános érvényű, hogy ha a magyar nyelv számít és kifejezetten magyar account-hoz vásárolsz, akkor hazai boltból szerezd be.
Csak azért szoktunk külföldről is vásárolni, mert az adott játék úgy éppen olcsóbb, és amúgy nem számít. A borítóval szerintem ilyenkor kevesen foglalkoznak.<-ƘƘ->
-
parandroid
félisten
Nekem az összes játékom német borítós, és mindent angolul játszok. Arra mondjuk még nem emlékszem, hogy az áron, és a címen kívül valaha elolvastam-e bármit a borítóról. Boxra meg már nagyon régen digitálisan veszek mindent, korábban jó ötletnek tűnt, hogy majd később eladom, ha végigjátszottam, de minden a nxakamon maradt, kivéve, amit beszámíttattam. Kíváncsi vagyok, PS-en ez hogy működik, a gyerek lassan végez az unchartedekkel, a hzd-vel, meg a spidermannel (egy jó részük már kész, a többivel nagyon a végén jár), meg lehet majd őket hirdetni. Aztán ha nem kell senkinek, mennek ezek is beszámításra.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Jigoku
tag
Mi az, hogy nem találsz?
Több kiadónak van európai webshopja. De ha sima bolt kell, a következő két brit üzlet postáz Mo-ra is:
game.co.uk
365games.co.ukDe van több is, én leginkább ezt a kettőt használom, így ezeket tudom szívből ajánlani bárkinek. De ott az Amazon meg Ebay is, néha tök jó áron ki lehet fogni fóliás (új) játékokat, én főleg Vitára ezekről rendelgetek.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest