- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
Lacko66 #178601 üzenetére
"Kipróbáltam, semmi javulás.
A konzolt április végén vettem és kb 1 hónapig 280-300mbit-et írt a sebességteszt. Aztán belassult. Akkoriban vettem észre, hogy elkezdődtek mindenféle akciók és arra gondoltam, hogy szerver túlterhelés miatt lehet. A netem, a routerem, a kábelezés semmit nem változott azóta és lassú maradt. Így hagyok mindent, egyszer talán újra begyorsul.
Köszi a segítséget és a többieknek is akik hozzászóltak."Ezt offba teszem, mert egyáltalán nem biztos hogy ez működik, ha van kedved tegyél vele egy próbát routerrel, és router nélkül is.
Régebben ez segített, egy próbát tegyél még vele:
-PS4 böngészőjén keresztül mérj:
http://www.bandwidthplace.comMondjuk esetedben ez nem kérdés, a sávszélességnek router nélkül el kell jutnia, aztán az más kérdés a SONY szervereiről mennyivel jön a cucc.
-Router webes felületén csekkold a szolgáltatód DNS címét, majd ezt kézzel állítsd be.
Router webes felületén információs részt keressük abból is WAN érdekel minket, a lényeg a szolgáltató DNS címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch
- Milyen TV-t vegyek?
- OTP Bank topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest